GaborSzakacs

Az esküvők időtlen varázsa Zuhair Murad ruháiban

2024. április 15. - gaborszakacs

Káprázatos csipkékkel és a mediterrán nap finom ragyogására emlékeztető díszítésekkel rukkolt elő a 2025-ös tavaszi menyasszonyi kollekciójában Zuhair Murad. A kedvenc libanoni divattervezőnk a különleges vonalvezetésű ruháival, a királynői fátylaival és a kézi hímzéseivel az éteri romantika birodalmába repít el bennünket, ahol a tisztaság és a modern elegancia varázsát kelti életre.

2_zm.jpg

A Közel-Kelet szépségét, történelmi értékeit és szellemi hagyatékát hozza el a 2025-ös tavaszi menyasszonyi kollekciójában Zuhair Murad. A kedvenc libanoni divattervezőnk esküvői ruhái ebben a szezonban gobelinként jelennek meg, ugyanis a nemes textíliákon bonyolult formavilággal rendelkező arany díszítéseket alkalmazott, amelyek a mediterrán nap ragyogására emlékeztetnek bennünket. A vékony aranyszálak finoman körbeölelik az anyagokat, a csodás motívumok pedig apró szerelmi történetekké állnak össze. Mmmm, micsoda éteri romantika!

A növényes ornamentika rafinált csipkével, finom selyemmel és szaténnal kapcsolódik össze, hogy az így létrejött hercegnő fazonú és terjedelmes uszállyal rendelkező, szoborszerű oszlopruhák kiemeljék a viselőjük szépségét a boldogító igen kimondásakor. Murad legújabb esküvői ruháin láthatunk hatalmas szatén masnikat, íves nyakkivágásokat, az egész testet beborító csipkéket és 3D-s virágapplikációkat, amelyek a kiváló ízlést és az örök eleganciát testesítik meg. A szilárd, mégis folyékony hatású szövetek couture-minőségű hímzései és kristálydíszítései a tenger hullámainak apró cseppjeit szimbolizálják. Az indaszerű motívumok között megjelennek a mediterrán vidék klasszikus elemei, az olajbogyók és a szőlők, ezek az utalások a menyasszonyt egy ősi legenda istennőjévé változtatják. A fehér és az elefántcsont árnyalatban jelentkező színpaletta egységessé teszi a kollekciót, egyesíti a finomságot a tisztasággal, ezzel Zuhair Murad az esküvők időtlen varázsát ragadja meg.

A Zuhair Murad Spring 2025 Bridal kollekció mesés ruhadarabjai

Fotók: Zuhair Murad Spring 2025 Bridal Lookbook / Zuhair Murad Official

Kövess a Facebookon ITT, az Instagramon ITT és a TikTokon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr7918378241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása