GaborSzakacs

A szépség harmonikus szimfóniája

2023. december 14. - gaborszakacs

Az angolkertek romantikájából merített ihletet a 2024-es tavaszi esküvői kollekció elkészítéséhez Monique Lhuillier. A világhírű divattervező klasszikus vonalvezetésű, elegáns menyasszonyi ruhái zökkenőmentesen ötvözik a természet elemeit, a nőiességet és a színeket, miközben magukban hordozzák az egyediséget és a drámaiságot is.

4_588.jpg

A kaliforniai The Huntington Botanical Gardens impozáns helyszínt biztosított Monique Lhuillier 2024-es tavaszi menyasszonyi kollekciójának fotózásához. A romantikus angolkertek hangulata ihlette a gyűjteményt, így nem meglepő, hogy a páratlanul szép környezet tökéletesen illik a világhírű divattervező legújabb esküvői kreációihoz és annak mesés lookbookjához.

Monique Lhuillier következő szezonra szánt darabjaira kiemelkedő hatást gyakorolt a viktoriánus korszak, amely a gazdag virágos csipkékben, a háromdimenziós vadvirágokban, a fényűző textúrákban, a színes szalagokban és  a változatos szegélyekben köszönt vissza. Természetesen megjelentek a texturált rátétek, a fűzők, a telt tüllszoknyák is, az időtlen klasszikusnak számító elemek egy újraértelmezett, modern formavilágban keltek életre. Imádnivalóak az A-vonalú csipkekabátok, az aprócska dresszekhez társított, egyedi gyártású francia csipkecipők és csipkecsizmák, na meg a vörös szőnyegre kívánkozó Mikado ruhák. A kollekció drámaiságát és sokoldalúságát a drapériaszerűen leomló köpenyek és a Watteau-uszályok hozzák el. 

Olyan finomsággal és könnyedséggel jeleníti meg Lhuillier a természet elemeit, a nőiességet és a simogatóan lágy színeket, hogy ez a menyasszonyi gyűjtemény a szépség harmonikus szimfóniája is lehetne.

9_571.jpg

10_566.jpg

11_536.jpg

12_527.jpg

13_524.jpg

14_520.jpg

15_497.jpg

16_472.jpg

Fotók: Monique Lhuillier Bridal Spring 2024 Lookbook / Monique Lhuillier

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT, az Instagramon ITT és a TikTokon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr9618277649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása