GaborSzakacs

Zuhair Murad ellenállhatatlan ruhakölteményei

2019. január 30. - gaborszakacs

Stílusos, dögös és emlékezetes. Talán ezekkel a jelzőkkel lehetne igazán jellemezni Zuhair Murad új kollekcióját. A világhírű libanoni divattervező - a szakma és a rajongók legnagyobb örömére - a párizsi divathét fénypontjaként mutatta be a 2019-es tavaszi haute couture ruhakölteményeit. Az óceánok kékségében fürdőző hableányok és a gyöngyházfényben sütkérező vízi tündérek találkozásából született darabok beragyogták a divat fővárosát. Nézzétek csak!

001_3.jpg

A párizsi haute couture divathét a következő szezon legmenőbb és legelegánsabb kollekcióinak felvonultatásáról szól. Az ismert francia márkák mellett napjainkban már csak a libanoni tervezők képesek olyan magas művészi színvonalon elkészített ruhakölteményeket bemutatni ezen a rangos eseményen, amelyeket a szakma egyöntetűen elismer. A 2019-es tavaszi couture program kiemelkedő fashion show-ja Zuhair Murad prezentációja lett. A király-, türkiz- és azúrkéktől a korallon és gyöngyházfényen át a csillogó ezüstig terjedő sorozat roppant egységes összképpel lepte meg a Hôtel Potockiban összegyűlt vendégsereget. A hableányok és vízi tündérek inspirálta gyűjtemény szupernőies szabásvonalai, a test vonalát követő ívei, a kacér, ám ízléses dekoltázsai és a magasan sliccelt szoknyái valósággal vonzották a tekinteteket. Imádja a libbenő sifonokat, a fénylő selymeket és a könnyed tüllöket. A kézi hímzések, a figyelemfelkeltő gyöngyözések és a gazdag kristálydíszítések mind-mind az előkelő megjelenést hivatottak hangsúlyozni. Murad ügyesen megvillantja a 80-as évek túlzásait, ugyanakkor nem megy át egy giccses vagy zavaróan túláradó megjelenési formába. Sziluettjei egyszerre bájosak és buják, szexisek és drámaiak. Ilyen, amikor az esztétikum és a jó ízlés a tehetséggel találkozik. Egyszerűen tökéletes!

Zuhair Murad Spring 2019 Couture kollekciója a párizsi divathéten

Kékek és korallok, levendulák és gyöngyházfényű textíliák Zuhair Murad bemutatóján

36_4.jpg

Zuhair Murad varázslatos esküvői ruhája (fent) és a világhírű designer a modelljeivel (lent)

100_1.jpg

Photos: Alessandro Lucioni / Gorunway.com / Vogue

Ha tetszett a bejegyzés, akkor lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8714591458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása