GaborSzakacs

Zuhair Murad szupersikkes esküvői ruhái

2021. május 03. - gaborszakacs

Bár a népes lakodalmak ideje még nem jött el, a mesés esküvői ruhaköltemények kora már beköszöntött. A világhírű libanoni divattervező, Zuhair Murad a 2022-es tavaszi szezon menyasszonyi ruháit vetítette előre a legújabb kollekciójában. A klasszikus vonalvezetésű, romantikus és érzéki darabok nemcsak az oltárhoz vezető úton, hanem akár egy elegáns vörös szőnyeges gálán is megállják a helyüket. 

2_413.jpg

Nem csalás és nem ámítás, ez bizony már a 2022-es tavaszi menyasszonyi kollekció egyenesen Zuhair Murad műhelyéből. A párizsi székhelyű libanoni designer ezúttal is szupersikkes esküvői darabokkal kedveskedik a kifinomult ízlésű aráknak. A lenyűgöző sorozatban a régi idők klasszikus megjelenése a mai igényeket kiszolgálva kelt életre. 

A Muradra jellemző ellenállhatatlanul nőies szabásvonalak, a kézi hímzések és az haute couture ruhakölteményeket megidéző gazdag kristály-és gyöngydíszítések a következő szezonban sem maradhatnak el. A finom fodrok, a vízesésként leomló fátylak, a szoborszerű oszlopruhák mind-mind a kortárs menyasszonyok álmait váltják valóra. A finom csipkékből készített egyedi részletek, a magas hasítékok, a szoros derékrészek és a látványos dekoltázsok az érzékiség kihangsúlyozására jöttek létre. Az egyik pillanatban még a boldogító igen kimondása előtt álló stílusos hercegnőket, a másik pillanatban pedig már a vörös szőnyeges események ikonikus sztárjait látjuk magunk előtt. Szerénység és nagyvonalúság, öröm és csillogás a házasságkötés meghitt perceire, amúgy Zuhair Murad módra.

Fotók: Zuhair Murad Bridal 2022 Spring / ZM Official

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT és az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr4416504074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása