GaborSzakacs

Stéphane Rolland pazar esküvői ruhái

2024. január 07. - gaborszakacs

A világhírű francia divattervező, Stéphane Rolland bemutatta első menyasszonyi kollekcióját. A tíz mesés sziluettből álló sorozat minden darabja magán viseli a couturier jellegzetes architekturális formavilágát és légies könnyedségét. A kreppekben, a selymekben, a szaténokban és a csipkékben életre keltett időtlen szépség és emlékezetes elegancia tökéletesen igazodik a mai menyasszonyok vágyaihoz és egyedi elvárásaihoz.

100_82.jpg

stephane-rolland-ligne-epure-18-1200x1800-1.jpg

Stéphane Rolland francia divattervező megnyitotta az haute couture házának exkluzív esküvői vonalát. Az EPURE névre keresztelt kollekcióval lehetővé tette, hogy a Nagy Napon minden menyasszonynak olyan egyedi élményben legyen része, amelyet a couture darabok viselésével már Beyoncé, Celine Dion, Lady Gaga vagy Jennifer Lopez is átélt.

Milyen a tökéletes esküvői ruha? Ez egy nagyon bonyolult kérdés, így a válasz is roppant összetett. Először is tükröznie kell az ara személyiségét, illeszkednie kell a testalkatához, egyszerre kell mutatnia annak előnyeit és takarnia a hátrányait. Lehet hagyománytisztelően klasszikus vagy formabontóan extravagáns. Elmesélheti a pár megismerkedésének történetét, az eddigi élményeiket, előrevetítheti a közös életük jelentős állomásait, ám a legfontosabb mégis az, hogy a boldogító igen kimondása pillanatát emlékezetessé tegye.

A tíz sziluettből álló ruhasorozat Stéphane Rolland jellegzetes architekturális formavilágát és légies könnyedségét tükrözi. Minden darabja a couturier kedvenc anyagaiból készült, mint például a krepp, a szatén düsesz, a selyem gazar, a tüll és a csipke. Nem maradhattak el a pompás részletek, a kézi hímzések, a gyöngyök, a kristályok és a 3D-s virágdíszítések sem. Az EPURE gyűjtemény erőssége az haute couture identitásban rejlik, az időtlen szépség és az emlékezetes elegancia pedig tökéletesen igazodik a mai menyasszonyok vágyaihoz és egyedi elvárásaihoz.

Stéphane Rolland első esküvői ruhákat felvonultató 2024-es tavaszi kollekciója már bemutatkozott a New York Bridal Fashion Weeken és a Barcelona Bridal Fashion Weeken is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotók: Stéphane Rolland SS24 Bridal Lookbook / Stéphane Rolland Official

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT, az Instagramon ITT és a TikTokon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr9718254369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása