GaborSzakacs

Színterápia Tony Ward módra

2023. január 06. - gaborszakacs

A természet változatos formáiból és lenyűgözően gazdag színvilágából merített ihletet a 2023-as tavaszi kollekciója elkészítéséhez Tony Ward. A világhírű libanoni divattervező legújabb ready-to-wear darabjai a klasszikus vonalak és az innovatív szabászati megoldások találkozásában keltek életre. A szupernőies gyűjteményt könnyed textíliák, aprólékos kristály-, gyöngy-, és 3D-s virágdíszítések teszik feledhetetlenné.

200_32.jpg

Untouched” vagyis Érintetlen. Ezt a nevet kapta Tony Ward 2023-as tavaszi ready-to-wear kollekciója. Az ismert libanoni divattervező káprázatos sziluettjeit az érintetlen természet, az állandóan változó, gazdag tájkép élénk szín- és formavilága ihlette. Talán a legszebb inspiráció az idő múlása. Ahogyan váltakoznak az évszakok, úgy a természet újabb és újabb oldalát mutatja meg nekünk. Az örök körforgásban vágyunk a megújulásra, de várjuk a megszokott, vissza-visszatérő elemeket vagyis az újdonságban is valahol az állandóságot keressük.

A megújulásra való képességet és az állandósághoz való ragaszkodást fordította le a divat nyelvére Tony Ward. A designer a tavaszi ruhasorozatában a föld és a talaj termékenységét, a folyók mélységét és erejét, a nap simogató fényét ültette át a mesésen könnyű textíliákba. Csodálatos cseresznyevirág rózsaszíneket, puha bézseket és földes zöldeket, robbanásszerű energiával áramló kékeket és lilákat, na meg vibrálóan élénk sárgákat és aranyakat láthatunk. Minden egyes sziluett mérnöki precizitással megtervezett, emellett roppant esztétikus.

Tony Ward művészetében jól megfigyelhető a kifinomult érzékkel kiválasztott anyagok használata, a természetből merített formák absztrakt alkalmazása, a drámai volumenek, az eltérő textúrák, a kézi hímzések és a lenyűgöző 3D díszítések. A tavaszi gyűjteményben számtalan klasszikus vonalú kreációt kaptunk, a legjelentősebbek mégis azok a pompás jersey ruhák, amelyeket földet söprő ujjakkal látott el az alkotó. Ward koktélruháin ombre flitterek és fénylő rojtok csillognak, a magas hasítékok, a látványos váll-és dekoltázsmegoldások pedig igazán szexivé teszik a megjelenést. A selymeket látványos hímzésekkel látta el, a tüllök és organzák mesés rátétekkel égnek bele az emlékezetünkbe. Külön szót érdemelnek a nadrágos szettek, ugyanis ezekhez túlméretezett kabátokat vagy éppen csodálatos virágszegéllyel ellátott palástokat társított a fashion designer.

Az időtlen és kortalan, klasszikus és ultramodern ruhák bámulatos kavalkádja egy csodálatos ihletforrás lehet a tavaszi gardrób átgondolásához, amely egyben egy különleges színterápia és erőgyűjtés az elérhetetlennek tűnő álmok és vágyak megvalósításához.

Tony Ward Spring 2023 RTW kollekciója káprázatos színekben jelent meg

21.png

22.png

23.png

24.png

25.png

26.png

27.png

28.png

29.png

30_84.jpg

31.png

32.png

33.png

34.png

35.png

36.png

37.png

38.png

39.png

40.png

41.png

42.png

43.png

44.png

45.png

46.png

47.png

48.png

49.png

50.png

51.png

52.png

53.png

54.png

55.png

56.png

57.png

58.png

59.png

60.png

61.png

Fotók: Tony Ward Official

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT és az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr3418013292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása