GaborSzakacs

A couture szabászat és a kortárs építészet boldog házassága

2021. július 08. - gaborszakacs

Hollywood aranykorának csillogása egy leheletnyi francia eleganciával kelt életre Tony Ward 2021-es őszi couture kollekciójában. A világhírű libanoni divattervező a párizsi divathéten mutatta be a kortárs építészet ihlette ruhakölteményeit. Bizony, ilyen lenyűgöző textilművészeti alkotások születnek, amikor a tehetség, az innováció és a kifinomult ízlés találkozik!

3_424.jpg

Az ismert couture divatházak - a koronavírus okozta világjárvány óta először - kifutós bemutatókon tárták a nagyközönség elé a 2021-es őszi kollekcióikat, Tony Ward mégsem élt ezzel a lehetőséggel, az online platformot választotta az új gyűjteménye prezentálására. A világhírű libanoni designer ebben a szezonban is magasra tette a lécet, a tőle megszokott színvonalú ruhakölteményeket hozta el a Paris Fashion Weekre. 

A Glitch Gaze nevű couture gyűjtemény egy olyan világot idézett meg, ahol a régi Hollywood csillogása, a valódi glamour és a klasszikus francia elegancia elképesztő formák és elképesztő minták segítségével kelt életre. Akár egy építész a részletgazdag építészetben, olyan precizitással, kortárs megoldásokkal, izgalmas szobrászati formavilággal, lenyűgöző vonalvezetéssel, innovatív technológiákkal dolgozott Tony Ward is. A csúcskategóriás szövetekkel - tüllök, szaténok, selymek - a fény és árnyék, illetve az átláthatóság határait feszegeti. Élénk és élettel teli színeket használt, a zöld, a piros, a lila és a sötétkék különféle árnyalatai tökéletesen kihozták a felsorakozó darabok szépségét. Játékos és szexi, modern és roppant elegáns a sokféleség színes választéka. Egyszerűen imádom ezeket a szabászati remekműveket! És te?

Tony Ward Fall 2021 Couture kollekciója

Tony Ward őszi gyűjteménye az alábbi videóban került bemutatásra a párizsi divathéten. A teljes fashion filmért kattints:

Fotók: Tony Ward Fall 2021 Couture / Tony Ward Couture Official 

Videó: Glitch Gaze | Couture Fall Winter 2021/22 - TONY WARD / Tony Ward Couture YouTube Channel 

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT és az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr1116613924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása