GaborSzakacs

Tony Ward új kollekcióját Diana Ross dala ihlette

2021. december 09. - gaborszakacs

A 2022-es tavaszi sziluetteket felvonultató párizsi divathét során a tervezők arra szerettek volna emlékeztetni bennünket, hogy mennyire nagyszerű érzés az otthoni mackógatyából kibújni, rendesen felöltözni és elmenni szórakozni. A libanoni tervező, Tony Ward a legújabb kollekcióján keresztül felteszi a kérdést: „mire van szüksége a világnak?” A választ Diana Ross „If The World Just Danced” című dalában találta meg a designer. A gyűjteménye színes, csillogó és élettel teli darabjai azoknak a nőnek készültek, akik az egész éjszakát szeretnék áttáncolni. Mert ha a világ táncolna... talán minden könnyebb lenne...

9_441.jpg

Aki egy kicsit is ismeri Tony Ward művészetét vagy olvasott róla itt a blogon, az pontosan tudja, hogy a designer munkásságára a jellegzetes kézművesség, az aprólékos gyöngydíszítések, a rafinált szabásvonalak és a kézi hímzések jellemzőek. A bejrúti székhelyű műhelyében magas minőségű darabok készülnek, amelyekben minden nő igazi hercegnőnek érezheti magát. A korábbi években magam is részt vehetettem Ward bemutatóján a Paris Fashion Weeken, a tervező most úgy döntött, hogy a 2022-es tavaszi szezon szettjeit kizárólag digitális verzióban tárja a nagyközönség elé.

„Az elmúlt hónapokban azon töprengtem, mire van szüksége a világnak most? Diana Ross „If The World Just Danced” című alkotása az, amire nekem szükségem van, akkor ez kell a világnak. Arra késztetett, hogy levegyem a cipőmet és táncoljak, szabadon éljek, félretegyem a gondjaimat, és élénk színekkel és irizáló fényekkel játszhassak.” - árulta el egy interjúban Tony Ward.

A kollekció tökéletesen hozza a Diana Ross dalán keresztül életre kelt víziót. A lendületes megjelenés mélylilától a feketén, a koralltónusokon és a tengerkéken át a lágy krémszínekig terjed. Meg kell hagyni igazán gazdag színpalettával sikerült előrukkolnia Wardnak a 2022-es tavaszi szezonra. A felsorakozó könnyed textíliák, a mesés gyöngyözések, a flitteres szalagok, na meg a kacér rojtok a táncparketteken felcsendülő slágerek ritmusára mozgásba lendülnek, miközben a Ward-nő önfeledten táncol.

Noha ez egy tánc ihlette csodálatos gyűjtemény, egyben drámai és merész kollekció is minden korosztály számára. A gyűjteményből ezúttal sem hiányozhatnak a hosszú köpenyek, a magas hasítékú ruhák és a vállról kecsesen leomló darabok. Felbukkan a márka egyik ikonikus sziluettje is, a test vonalát követő, karcsú ceruzaszoknya galléros fehér inggel, amelyet Sharon Stone a 2021-es Cannes-i Filmfesztivál amfAR gáláján viselt.

A bejegyzés olvasása után vegyétek le a cipőt és Diana Ross „If The World Just Danced” című dalára táncoljatok egyet! Pontosan érezni fogjátok, mire is gondolt Tony Ward, amikor azt mondta: ha a világ táncolna, a dolgok egy kicsit jobbak lennének. Én már tudom. 

Tony Ward 2022-es tavaszi kollekciója színekben a csillogásban is roppant gazdag.

Fotók: Tony Ward SS2022 RTW / Tony Ward Official

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT és az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8616773866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása