GaborSzakacs

Pamella Roland kimaxolta az előkelő megjelenést

2019. június 09. - gaborszakacs

Kizárólag szuperlatívuszokban lehet beszélni Pamella Roland legújabb kollekciójáról. A kedvenc amerikai tervezőm 2020-as resort gyűjteménye egy romantikus és roppant elegáns megjelenéssel kápráztatta el a magas minőségű szabászat szerelmeseit. Puha tollakkal, hullámzó tüllökkel és ragyogó kristálydíszítésekkel lépett át a következő szezon stílusos végtelenjébe. 

9_286.jpg

A dinamikusan fejlődő, lüktetően izgalmas és mozgalmas New York stílusát a francia impresszionista és posztimpresszionista festők művészetével vegyítette a 2020-as resort kollekciójában Pamella Roland. A népszerű amerikai designer lenyűgözően egységes gyűjteményével ismét bebizonyítja, hogy helyet érdemel a halhatatlan tervezők Olümposzán. A napokban bemutatott sorozat - kiváló időzítéssel - összecseng a Cannes-i Filmfesztivál nagyszabású vörös szőnyeges gálájával és az azt kísérő luxuspartik végeláthatatlan időszakával. Roland ezúttal is képviseltette magát a francia riviérán, többek között a gyönyörű dán modell, Victoria's Secret angyal, Josephine Skriver viselte a kreációját, ahogyan korábbi években Aja Naomi King és Eva Longoria.

Cannes csillogása, a nagyvárosi nők öltözködési szokásai és a kifinomult francia ízlés is visszaköszönnek az új Roland-kollekcióban. A hivatalos sajtóanyag szerint a párizsi Musée d'Orsay festőművészeinek - Cézanne, Manet, Vincent van Gogh - alkotásai ihlették a könnyed és légies ruhakölteményeket, amelyek szívet melengető érzéseket, határtalan nyugalmat és nem utolsó sorban magával ragadó látványvilágot árasztanak. Fel-felvillanó álomképek és üde impulzusok Monet színes kertjéből, de mindenekelőtt áramló ecsetvonások a textíliák nyelvére lefordítva.

A test vonalát követő selymek és sifonok, a lágyan hullámzó szaténok és organzák, na meg a királynői volument adó tüllök ebben a szezonban pasztellszínű tollakat és aprólékos virághímzéseket kaptak, a mérnöki precizitással megszerkesztett alakzatokba rendeződött kristályok és gyöngyök pedig a festővásznakon megcsillanó fényeket szimbolizálják. Elképesztően lágy színekkel, erőteljes színátmenetes megoldásokkal dolgozik, szabásvonalai erősek és határozottak, kiemeli a nőies formákat, ezáltal hangsúlyozzák a viselője alakját. Kedveli a jellegzetes opera kabátokat, a játékos koktélruhákat, a láthatatlan fűzőket és a földet söprő, drámai nagyestélyiket. Pamella Roland szezonról szezonra patikamérlegen méri ki az aktuális irányzatok és a saját stílusa közötti különbséget, ennek fényében olykor-olykor letér a divatipar diktálta szigorú csapásirányról. De megéri néha szembemenni az árral, mert a végeredmény bizony lehet egyszerre modern és stílusos, ugyanakkor előkelő és elegáns. Csak így tovább!

Pamella Roland Resort 2020-as kollekciója még a szkeptikusokat is elvarázsolta

Photos: Pamella Roland Resort 2020 Lookbook

Lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5114882058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása