GaborSzakacs

Nagyvárosi romantika Pamella Roland 2019-es kollekciójában

2018. szeptember 11. - gaborszakacs

Elképesztő sztárkavalkáddal és lehengerlően izgalmas ruhákkal érkezett a New York Fashion Weekre Pamella Roland. A tehetséges amerikai tervezőnő a 2019-es tavaszi szezon pezsdítően színes és látványos viseleteit vonultatta fel a nívós eseményen. Az egyes kreációk a Central Park virágba borult fáit, a végeláthatatlan sugárutak bámulatos építészeti formáit és New York éjszakai fényeit idézték meg. Nőies szabásvonalak és romantikus ívek egy cseppnyi nagyvárosi glamourral fűszerezve.

12_201.jpg

Úgy tűnik, Pamella Roland lassan a legnagyobb divatházak közé emeli az egyre népszerűbb márkáját, ugyanis ez a 2019-es tavaszi kollekció bemutatójának első sorába ültetett sztárok ismertsége alapján kiválóan leképezhető. Világhírű üzletasszonyok, listavezető popsztárok, milliárdos örökösnők és szupermodellek foglaltak helyet a ready-to-wear show kifutójának tövében. És Pamella Roland most sem okozott csalódást, ugyanazt a magas színvonalat hozta, amelyet megszokhattunk tőle az elmúlt évek során. A couture jegyeket felvonultató kreációk igazi tavaszi sorozatként jelentek meg, ugyanis roppant színesek, vidámak, élettel teliek, látványosak és a vörös szőnyeges eseményekre is vállalhatóak. Minden egyes kreációja a nőies és romantikus megjelenést hirdeti. New York parkjainak virágba borult fáit, a reggeli napsütésben fürdőző Times Square ámulatba ejtő építészei elemeit, a késő délutáni koktélpartik sikkes világát és a Nagy Alma feledhetetlen éjszakai fényeit idézi meg. Imádja a fémes csillogású textíliákat, a lágyan libbenő strucctollakat, a kézi virághímzéseket, na meg a mesés gyöngy- és kristálydíszítéssel felturbózott ujjrészeket. Különleges szabászati megoldásaival - az aszimmetrikus vállrészekkel, a formás dekoltázsok és a keskeny derékrészek kiemelésével - vonzza a tekinteteket, 3D-s applikációi pedig igazán emlékezetessé teszik a felsorakoztatott ruhakölteményeket. Érdekes, hogy kevés nadrágos szettet mutatott be, ezek inkább az egyszerűség és kombinálhatóság elvét követik. Pamella Roland a modern és stílusos, mégis romantikus, ízig-vérig kozmopolita nőt öltözteti, aki imádja a csillogást és a luxust, de képes kiélvezni a nőiessége minden egyes pillanatát. Engem teljesen magával ragadott a művészete. Gratulálok!

11_205.jpg

Pamella Roland 2019-es tavaszi ready-to-wear kollekciója a csillogásról és a vörös szőnyeges megjelenésről szól

Pamella Roland tavaszi kollekcióját olyan hírességek fürkészték a bemutató első sorából, mint Nicky Hilton Rothschild, az amerikai sztárszakács Martha Stewart, az extravagáns megjelenésű Nicki Minaj, a különleges szépségű modell, Winnie Harlowés és Roland egyik legjobb barátja, Vanessa Williams. 

vw.jpg

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess, lájkolj a Facebookon és az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr6214230049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása