GaborSzakacs

A nő joga a luxushoz

Avagy köszöntsd elegánsan 2016-ot!

2015. december 30. - gaborszakacs

Az olasz építészet és képzőművészet gazdagsága adta az ötletet Pamella Roland 2016-os pre-fall kollekciójának elkészítéséhez. A neves amerikai tervező a velencei arisztokrácia cseppet sem visszafogott mintáit, formavilágát és legnemesebb anyagait keltette életre gyűjteményében. Az elegáns szilveszteri partik kedvelőinek tökéletes inspirációt nyújthatnak a következő luxusdarabok.pamella-roland-pre-fall-2016-lookbook-02.jpg

Pamella Roland az exkluzív viseletek nagyköveteként vonult be az amerikai divattörténelembe. Ruháit a nőiesség és az elegancia járja át, amelyet egy cseppnyi csillogással tesz igazán emlékezetessé. Legfrissebb kollekcióját a szilveszteri, illetve a közelgő báli szezon kiemelkedő eseményeire szánta, így nem fukarkodott a flitterek, aranyszálas hímzések és szőrmék használatával. A gyűjtemény vezérfonalát a gazdagságáról és telhetetlenségéről ismert velencei Medici-dinasztia adta, ami annak idején nagyban meghatározta Európa kultúráját, így építészetét, festészetét és ruházkodási szokásait is. Az előkelő olasz családdal ellentétben Roland nem a különcséget hirdeti, hanem Velence pompáját, a csatornák kékeszöld, hullámzó világát idézi meg rengeteg gyönggyel, csipkével és bizánci ihletésű hímzésekkel A fényes selymek, a csillogó flitterekkel ellátott ruhakölteményei elegánsan körülölelik a derekat és a csípőt, a könnyű köpenyek, az A-vonalú kabátkák és a mesés prémgallérok pedig fejedelmivé teszik az összeállításait. Tökéletes időutazás a letűnt korok elegáns világába!

Ragyogjatok Ti is az év utolsó éjszakáján! Stílusos új évet kívánok!

Photos: Courtesy of Pamella Roland

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr788142058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása