GaborSzakacs

Ötcsillagos partiszettek Pamella Roland szalonjából

2018. június 17. - gaborszakacs

A forró nyáresti partik előkelő megjelenéséért felelős a következő szezonban Pamella Roland. Az ismert amerikai tervezőnő 2019-es resort kollekciója csupa fény és csillogás, vonalvezetését a kifinomultság és a modern elegancia jellemzi. Klasszikus és nőies formáit könnyű tollakkal, apró gyöngyökkel és káprázatos hímzésekkel tette feledhetetlenné.

1_202.jpg

A nyár beköszöntével a legismertebb márkák sorra hozzák ki a tavaszi és őszi kollekciók közötti időszakra szánt könnyedebb kreációikat, az úgynevezett resort gyűjteményeket. Egyik kedvenc amerikai tervezőm, Pamella Roland a többi divatháztól eltérően egy igazán elegáns és ragyogó sorozattal állt elő. A nyári öltözetekre jellemző pálmafás, strandolásra alkalmas darabok helyett a csillogást és a ragyogást adta ajándékba a forró esti partik rajongóinak. A legfinomabb anyagokat kombinálta a legmagasabb minőségű díszítésekkel, a selymek, muszlinok, tüllök és csipkék emlékezetes hímzéseket, a régi Hollywoodot idéző gyöngyözések fényét és a pihe-puha marabutollakat kapták meg. Az évszaknak megfelelő élénk színek - sárgák, zöldek, pinkek, kékek és lilák - jól megférnek az ombre pasztellek és pezsgő árnyalatok mellett. Úgy tűnik, Roland pontosan tudja, hogy aki ötcsillagos szállodában nyaral vagy éppen egy exkluzív partira hivatalos, nehezen talál magának igazán lehengerlő szettet az adott alkalomra, így ezt a réteget célozta meg a 2019-es ruhakölteményeivel. Ihletét minden bizonnyal a trópusi nyaralásai, többek között a Bahamákra tett hajózásai segítették. Az egzotikus vidékek színei és formái mesterien vegyülnek a vörös szőnyeges gálákon elvárt dress code szigorú követelményeivel. A mesés flitterek és a meg-megvillanó kristályok a nadrágos szetteket és a koktélruhákat is előkelő fénybe burkolják. Ki ne szeretné magára ölteni a stílusos hercegnők egy-egy varázslatos szettjét? Ki ne szeretne a nyaralása során vagy után egy földre szállt istennőként megjelenni? Pamella Roland ezzel a tökéletes sorozattal kedveskedett a kifinomult ízlésű, egyedi kreációkért rajongó nőknek. Igen, pont ez az életérzés, ami miatt oly nagyon szerethető az ő művészete!

Pamella Roland 2019-es resort kollekciója igazán káprázatosra sikerült

Photos: Pamella Roland Resort 2019 Lookbook

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess, lájkolj a Facebookon és az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5314052158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása