GaborSzakacs

A stílusos megjelenés esszenciája

2017. július 17. - gaborszakacs

Pamella Roland különleges ruháiért a New York-i elit mellett több híresség, így Vanessa Williams is rajong. Előkelő stílusa, kifogástalan szabásvonalai és exkluzív kivitelezése a legnagyobb és legismertebb tervezők közé emelte. A 2018-as resort kollekciójában Hollywood csillogását hozta vissza az ombre textíliák, a finom csipkék és a lélegzetelállító gyöngydíszítések segítségével. 2_104.jpg

1_105.jpg

Színátmenetes kreációk Pamella Roland 2018-as resort kollekciójában

Az igazán jó tervező minden egyes munkájában megmutatja saját személyiségét és kreativitását. Az igazán jó tervező stílusa könnyen felismerhető és kézjegye a magas minőségű kivitelezésről árulkodik. Pamella Roland szorgalma, kitartása és nem utolsó sorban a kiemelkedő tehetsége révén bekerült abba az elismert designer közegbe, ami okán ma már az egész világ ismerheti gyönyörű ruhakölteményeit. A New York-i elit és a hollywoodi sztárok egymásnak adják a kilincset Roland üzletében, népszerűségét a tökéletesen megmunkált textíliáinak, finom díszítéseinek és elegáns stílusának köszönheti.

2018-as resort kollekcióját - az eddig megszokott sötét árnyalatok helyett - a színátmenetes, bézs, krémszínű, kék, lila, ezüst és vörös árnyalatú, könnyű anyagokból állította össze. Az inkább alkalmi vagy vörös szőnyeges eseményekre szánt szupernőies darabok szoborszerű megjelenését az alaposan átgondolt szabásvonalak, a tökéletes dekoltázsok és a feltűnő, ám cseppet sem túláradó díszítések adják. Pamella Roland kitűnő ízléssel hangsúlyozza a vállakat és a karcsú derekat, földet söprő kreációinak felsliccelése éppen ott ér véget, ahol az még szexi és nem közönséges. Kedveli a csipkéket, a kézzel készített gyöngyözéseket, a színes flittereket és a virágos nyomatokat, a test vonalát követő, néhol átlátszó darabjai a hollywoodi dívák emlékezetes megjelenését idézik meg. Ezek után nem csoda, ha olyan hírességek választanak ruhát Pamella Roland műhelyéből, mint Vanessa Williams vagy Eva Longoria. Csak imádni lehet!

Photos: Pamella Roland Resort 2018 Lookbook

Kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr4312668183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása