GaborSzakacs

Pamella Roland hétköznapi hercegnői

2018. április 27. - gaborszakacs

Évek óta az egyik legmegbízhatóbb és legigényesebb résztvevője a New York Fashion Weeknek Pamella Roland. Az ismert divattervező 2018-as őszi ready-to-wear kollekciója az építészetből átvett jellegzetes stílusjegyekkel és a karcsú alakot kiemelő, aszimmetrikus szabásvonalakkal dolgozó kreációkra épült. Imádja a csipkét, a gyöngyöket és a tollakat, ezekkel pedig kifinomultan elegáns ruhakölteményeket képes létrehozni a stílus megjelenésért rajongó nagyvárosi nők számára.

1_184.jpg

Pamella Roland ruháiról elfogultság nélküli beszélni szinte képtelenség. A neves divattervező roppant igényes munkáit a Bergdorf Goodmantől a Neiman Marcusig a legmenőbb áruházak értékesítik és olyan világsztárok viselik a vörös szőnyegen, mint Ciara, Nicole Scherzinger, Eva Longoria, Halle Berry és Vanessa Williams. Precizitása és magas minőségű kivitelezése a fashion designerek élvonalába emelte. 2018-as őszi ready-to-wear darabjai is a tőle megszokott nőies vonalvezetést és a kifinomult díszítési technikákat hozzák. Szenvedéllyel nyúl a kasmír, a selyem, a sifon, a csipke és a tüll után, színes textíliái és gazdag gyöngyözései pedig az alkalmi megjelenés fényét emelik. Kihangsúlyozza a kecses vállakat és a karcsú derekat, az építészetből átvett geometrikus vonalakkal és szecessziós ívekkel egyedivé teszi a felsorakozó sziluetteket. A népszerű kezeslábasok mellett ebben a szezonban megjelennek a Roland kézjegyét magán viselő, jellemzően egyedi dekoltázsok, a tollas szegélyek és a lágyan leomló fodrok. Minimalista kabátjai szőrmés gallérokat kaptak, ezeket egyenes szabású miniruhákkal és magas szárú csizmákkal társította. Így nemcsak a vörös szőnyegen pompázó hírességeknek, hanem a nagyvárosok dolgozó nőinek is kedvez. Kedvelem Pamella Roland művészetét, ugyanis az ünnepi alkalmakon felül a hétköznapok viseletét is a luxus szintjére tudja emelni. Egyszerűen tökéletes!

Pamella Roland 2018-as őszi kollekciója megbabonáz és magával ragad

Photos: Luca Tombolini / Indigital.tv

Kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8713836006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása