GaborSzakacs

Pamella Roland stílusos és elegáns ruhakölteményei

2022. november 04. - gaborszakacs

A fantasztikus Pamella Roland 2023-as resort kollekciója tökéletes bizonyíték arra, hogy kiváló minőségű textíliákból, klasszikus és modern szabásvonalak felhasználásával egy roppant ízléses női ruhatárat lehet kialakítani. Az új gyűjtemény vibrálóan színes és szemet gyönyörködtetően virágos, egyszerre visszafogottan sikkes és túláradóan romantikus, ahogyan azt a kedvenc amerikai divattervezőnktől megszokhattuk. Akárki akármit mond, a stílusos megjelenés és a kifinomult elegancia soha nem megy ki a divatból.

300_25.jpg

Pamella Roland szezonról szezonra azt a finom nőiességet és eleganciát hozza el a ruhasorozataiban, amelyet ma már csak nagyítóval találunk meg a nemzetközi divatheteken. Napjainkban a kényelemre való törekvés és a laza street style viseletek térhódítása szinte teljesen eltüntette a klasszikus szabásvonalakat. Amikor mindenki kapucnis pulcsiban meg kinyúlt melegítőnadrágban rohangál az utcán, farmernadrágban és sportcipőben megy az operába, mert a trash megjelenés a menő, akkor felemelő élmény olyan alkotásokban gyönyörködni, mint Roland ruhakölteményei.

Az amerikai divattervezőtől jól ismert szín-és formavilág köszönt vissza a legfrissebb kollekciójában is, amelyet a varázslatos Saint-Barthélemy szigetén tett utazása ihletett. Pamella Roland gyakran inspirálódik egy-egy gyönyörű vidék gazdag természeti adottságaiból, építészeti alkotásaiból vagy akár egy-egy művészeti alkotásból. Ezúttal a karibi sziget domborzata és architektúrája nyűgözte le. A virágos kertek és mezők szépsége a 3D-s virágmotívumokban köszönt vissza, a települések modern nyüzsgése az ezüstösen csillogó és az aranyló textíliákban elevenedett meg. A gyűjtemény egyik csúcspontja az a babarózsákkal díszített zöld piké báliruha, amelynek vállrész nélküli, püspökujjakkal ellátott koktélruha verziója is fellelhető a sorozatban.

Pamella Roland divatházának jellegzetes jegyei minden szettben visszaköszönnek. A 2023-as resort kollekcióban előszeretettel használt szupernőies szabásvonalakat, flittereket, színátmenetes anyagokat, kézi hímzéseket, 3D-s virágapplikációkat, dekoltázst átölelő láncokat és tolldíszítéseket. A kollekció záróakkordja az a négyszínű ombre ruhaköltemény, amelyet lézervágott selyemorganza virágok díszítenek, a finoman áttetsző tülltenger felső része pedig egy drapírozott míderrel zárul. Ezzel a lenyűgöző műalkotással Roland megkoronázza az egész gyűjteményt. Akárki akármit mond, a stílusos megjelenés és a kifinomult elegancia soha nem megy ki a divatból.

Akár a színes drágakövek, olyan tökéletesek és csillogó szépségűek Pamella Roland legújabb alkotásai

A modern francia ízlés és a kifinomult arisztokratikus nagyvonalúság találkozása Pamella Roland resort kollekciójában

Fotók: Pamella Rolland Official

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT és az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5817968876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása