GaborSzakacs

Pamella Roland határtalan eleganciája

2022. december 29. - gaborszakacs

Klasszikus szabásvonalak, innovatív sziluettek és csillogó részletek jellemzik Pamella Roland legfrissebb kollekcióját. A kedvenc amerikai divattervezőm 2023-as pre-fall ruhakölteményei a klasszikus elegancián túl hozzák a kortárs divat elvárásait, az izgalmas vágási technikákat, a 3D-s díszítéseket, az ombre esztétikát és a csodás nyomatokat. A régi Hollywood fényűző stílusa is visszaköszön a drámai köpenyekben, a drapériaszerűen leomló anyagokban, a ragyogó kristályokban, na meg a pompás ékszerekben. Gyere és merülj el velem a szupernőies sziluettek mesés tengerében!

400_19.jpg

A 2022-es évet elnézve igazán ránk fért már egy kis csillogás. Pamella Roland a régi Hollywood nagyvonalúságból merítette az ihletet a 2023-as pre-fall kollekció megalkotásakor, amelynek minden darabja a letűnt korszak kifinomult esztétikáját és nőies megjelenését hordozza magán. És valóban, minden csupa fény és csillogás. A csodálatosan megcsillanó flitterek, az apró kristályok, a  tükrös rátétek és a fényes anyagok mind-mind a fényűzés hatását erősítik.

A kedvenc amerikai divattervezőm a márkájára jellemző szabásvonalakkal és élénk színvilággal hódítja meg a következő esztendőt. Inspirációja az 1940-es és 1960-as évek közötti Hollywood csillogása volt. A vintage esztétikáját a finom ékszertónusokkal, a drapériaszerűen leomló textíliákkal, a puha tollakkal és a finom hímzésekkel tette tökéletessé. Persze, mindezt egy innovatív és jövőbe mutató értelmezésben kaptuk meg. Kifejezetten izgalmasak a modern szabászati megoldások, a 3D-s díszítési technikák, a lenyűgöző virágos nyomatok, az aprólékos gyöngy-és kristálydíszítések, na meg a Roland-féle ombre anyagok találkozása.

Mesterien megtervezett sziluetteket láthatunk, amelyekben a fények és a színek különleges játéka egyedülálló élményben részesít bennünket. A fodros acélkék koktélruha, a testhezálló bronzos-flitteres kombinédressz, a sifon oszlopruhák drámai köpenyujjai, a szikrázóan fénylő kezeslábasok és a virágmintás Mikado sziluettek pompás egységet alkotnak. Az amerikai estélyi ruhák nagyasszonya a múlt értékeit a modern igényekkel egy gyönyörű és határtalanul elegáns gyűjteményben keltette életre. Bravo!

Pamella Roland Pre-Fall 2023 kollekció mesés darabjai

A régi Hollywood csillogása járja át a teljes gyűjteményt, egyszerűen lenyűgöző 

Fotók: Pamella Rolland Official

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT és az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr3718010092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása