GaborSzakacs

Csodás Pamella Roland sziluettek este hét után

2021. március 26. - gaborszakacs

Amikor a nap alábukik a horizonton, felpezsdül az élet a világ nagyvárosaiban. Kinyitnak a klubok, a menő bisztrókba és bárokba jól öltözött vendégek érkeznek, hogy egy ízletes vacsora, egy finom ital társaságában kieresszék a hét folyamán felgyülemlett gőzt. Az elegáns estélyek első számú divattervezője Pamella Roland, aki már - előrelátóan - az újranyitott életünk luxus partiszerkóit is piacra dobta. Az amerikai designer a tőle megszokott különleges szabásvonalakkal, élénk színekkel, 3D-s díszítésekkel és pihe-puha tollakkal kedveskedett a megjelenésükre igényes nőknek.
aa_2.jpg

A nemzetközi divatvilág a következő szezonok bemutatóit online térben rendezi, ám egyes tervezők nagyszerű fotósorozatokkal népszerűsítik a legújabb kreációikat. A vörös szőnyeges gálákon felbukkanó, lehengerlő ruháiról ismert Pamella Roland sem tétlenkedik a pandémia idején, hiszen már a világ újranyitására készül. Az amerikai fashion designer 2021-es őszi ready-to-wear darabjai légies anyagokból és igazán nőies szabásvonalakkal keltek életre.

Pamella Roland gyakran ingázik a New York-Aspen-Michigan állam háromszögben, a gyönyörű környezet pedig mindig kitűnő inspirációs forrásként szolgál a legújabb kollekciója elkészítésénél. A belföldi és nemzetközi utazások alkalmával rengeteg olyan esztétikai inger éri, amelyből később szebbnél szebb ruhákat alkothat. A 2021-es őszi időszakra a naplemente élénk színei, a klasszikus őszi árnyalatok, az erdők szépsége és a Roland-fantáziavilág formái álltak össze egy sikkes sorozattá. A kifinomult megjelenés iránti érzékenység az egyes darabokra díszítésként felkerült 3D-s tüllszirmokban, a kézi gyöngyözésekben, a hímzett levélmotívumokban, a meg-megcsillanó flitterekben és a pihe-puha strucctollakban köszön vissza. Drámai és stílusos, szupernőies és nagyívű ruhák, amelyek minden kétséget kizáróan a vörös szőnyeges események után vágyakoznak.

Ilyen lesz majd, amikor már csak egy rossz emlék lesz a pandémia. Amikor a nap alábukik a horizonton, felpezsdül az élet a világ nagyvárosaiban. Kinyitnak a klubok, a menő bisztrókba és bárokba jól öltözött vendégek érkeznek, hogy egy ízletes vacsora, egy finom ital társaságában kieresszék a hét folyamán felgyülemlett gőzt. És a parfümfelhőbe burkolt nők mesés Pamella Roland ruhákban várják a hajnal eljövetelét...

Szupernőies vonalak, némi titok és finom elegancia Pamella Roland 2021-es őszi kollekciójában

Fotók: Pamella Roland Fall 2021 RTW Lookbook

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT és az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr7816467292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása