GaborSzakacs

Reem Acra időtlen eleganciája

2024. szeptember 25. - gaborszakacs

Reem Acra ügyesen harcol a múló trendekkel. A libanoni születésű világhírű divattervező a 2025-ös tavasz-nyári ready-to-wear kollekciójával bebizonyította, hogy az időtlen elegancia és annak szimbólumai - mint például a masni - soha nem mennek ki a divatból. Sőt, ezeket a kifinomult elemeket friss és modern szettekbe építette be úgy, hogy kihangsúlyozta a kecses nőiességet és az ízléses megjelenést. Íme, a követező szezon talán legszebb ruhasorozata!

1_624.jpg

A lenyűgöző estélyi ruháiról ismert Reem Acra a 2025-ös tavasz-nyári kollekciójával harcol a múló trendek, a tiszavirág életű divathóbortok ellen. Nem, nem, szó sincs róla, hogy a libanoni születésű világhírű divattervező ragaszkodna az elnyűtt, kopott klisékhez, sokkal inkább az időtlen elegancia szimbólumait, a kortalan design kifinomult árnyalatait kívánja megerősíteni. Ilyen elemek többek között a masni és a szalagok, amelyek átölelik és emlékezetessé teszik ezt nagyszerű ready-to-wear ruhasorozatot. 

A hagyományok iránti elkötelezettség és a kecses nőiesség kiemelése fontos Acra számára, ezért a jellemzően padlót söprő maxiruhák mellé behozta a boka felett véget érő, cipőket kivillantó midi dresszeket. Érdekes, hogy Acra szívesen párosítja ezeket a darabokat lapos talpú lábbelikkel, ezzel is megmutatva azt, hogy az eleganciához nem mindig kell tűsarkú. A változatos, gyöngyökkel és kristályokkal díszített sziluettekben rendre feltűnik a szalag és a masni, megerősítve a divatszótárakban elfoglalt biztos helyüket. 

Láthatunk vállpánt nélküli kreációkat, görög istennőket idéző, drapériaszerűen leomló ruhákat, 3D-s virágokkal, flitterekkel és halpikkelyeket imitáló díszítésekkel ellátott estélyiket. Külön figyelmet érdemelnek a  sifonköpenyek, a lágy, a finom sorbet árnyalatokban felbukkanó tüllök, selymek és jacquard-ok.

A 2025-ös tavasz-nyári kollekció kitűnően hozza Acra alapelveit: a fényűző szövetek, a bonyolult részletek és a nőies kecsesség érintetlenek maradtak. Bizonyítva, hogy a klasszikus szépség és a stílusos megjelenés valójában soha nem megy ki a divatból.

Reem Acra Spring 2025 RTW kollekció pompás ruhadarabjai

Fotók: Reem Acra Spring-Summer 2025 Lookbook

Kövess a Facebookon ITT, az Instagramon ITT és a TikTokon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr7318497228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása