GaborSzakacs

Reem Acra romantikus esküvői ruhái

2020. május 08. - gaborszakacs

Bár a koronavírus a teljes nemzetközi divatvilágot parkolópályára tette, a kreatív tervezők a karantén alatt sem ülnek otthon ölbe tett kézzel. Az ismert divatházak már a 2021-es tavaszi menyasszonyi ruhákat is bemutatták. A kifutós fashion show-t Reem Acra ebben a szezonban sajnos nem tudta megtartani, ám egy nagyszerű fotósorozattal a nagyközönség elé tárta a jövő menyasszonyainak sikkesen romantikus ruhakölteményeit.

1_355.jpg

Omnia vincit amor, vagyis a szerelem mindent legyőz. Nem is lehetne aktuálisabb ez a régi latin mondás, mint manapság. Jöhet árvíz, földrengés, gazdasági válság vagy éppen egy világjárvány, a szerelem mindig életben marad. És átsegít a legnehezebb időszakon is. A szerelem ereje ihlette Reem Acra 2021-es tavaszi esküvői kollekcióját. Az ismert libanoni tervezőnő legújabb ruhái a klasszikus menyasszonyi megjelenést hangsúlyozzák. Gyönyörű kézi csipkékkel, kiváló minőségű szaténokkal, selymekkel és tüllökkel dolgozott, a díszítéseiben főleg a kézi gyöngyözésre koncentrált. A gyűjtemény a test vonalát követő, enyhén A-vonalú és sellő fazonú - javarészt vállpánt nélküli - modellekből állt össze, kerülve a drámai gömbszoknyákat és a mesebeli hercegnők világát. A rafinált dekoltázsú, ejtett vállú és a hosszú ujjú kreációk mellett megjelennek a magasan záródó darabok is. Kifutós bemutató híján egy látványos és romantikus vízió a ruhasorozathoz készült fotóanyag, amelyben a modell arcát Photoshopban felnagyított, színes virágok takarják el, ezzel egy álomszerű hatást adva a tervező munkájának. A már-már sokkolóan kontrasztos háttérből a ruhaköltemények kiemelkednek és új értelmet kapnak. Reem Acra pontosan tudja, hogy a szerelem az egyetlen olyan stílusos megjelenési forma, ami soha nem megy ki a divatból.  #stayhome #stayinlove #omniavincitamor #ReemAcra

Photos: Reem Acra Bridal Spring 2021 Lookbook

Megtalálsz a közösségi oldalakon is, lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr315657218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása