GaborSzakacs

Gaudí ihlette Pamella Roland ruhaköltemények

2022. január 19. - gaborszakacs

„Antoni Gaudi építészete és a lélegzetelállító Sagrada Familia-bazilika inspirált bennünket” - osztotta meg a divatrajongó közönségével az elsődleges inspirációs forrását Pamella Roland. Így már nem nehéz kitalálni, hogy a kedvenc amerikai divattervezőm 2022-es pre-fall kollekcióját a Barcelona arculatát meghatározó művész ihlette. A népszerű fashion designer színes textíliái, kézi gyöngyözései és puha tolldíszítései segítségével, na és persze a képzelet szárnyán elrepülhetünk Katalónia fővárosába. Készen álltok egy stílusos kiruccanásra?

b_9.jpg

A hagyományok szerint az ismert márkák minden évben piacra dobnak egy tavaszi és egy őszi kollekciót, ám a köztes időszakban sokszor látjuk, hogy előrukkolnak egy-egy kapszulakollekcióval vagy egy úgynevezett pre-fall sorozattal is. Az utóbbiakat rendszerint nem a nagy fashion weekek alkalmával, hanem digitálisan vagy egy nagyszerű fotósorozat keretein belül tárják a nagyközönség elé. Pamella Roland 2022-es pre-fall kínálata az utazás örömeit és annak szépségét mutatja be, bízva abban, hogy az élet visszatér az „új” normális kerékvágásba.

Az amerikai divattervező a közelmúltban adott interjúban elmondta: „Egy évet töltöttünk azzal, hogy ténylegesen be voltunk zárva, biztonságban maradtunk otthonainkban, és csak a képzeletünket használtuk az utazáshoz.” Ha csak a közösségi oldalait megnézzük, azonnal kiderül, hogy Roland imád utazni, gyakran tölti a szabadidejét a családjával a Bahamákon vagy éppen Párizsban, nemrégiben pedig egy elegáns angliai birtokra látogatott el. Az új kollekcióját a gyönyörű katalán város, Barcelona és annak magával ragadó hangulata ihlette. A város, ami telis-tele van művészettel és lenyűgöző építészeti megoldásokkal.

„Utazásom során olyan inspirációt éreztem, hogy újra felfedeztem mindazt, amit ez a világ kínál. Tehát azt akartam, hogy a ruháinkban felhasznált drágakövek a menekülés egy formáját adják ügyfelünknek." - vallotta be Pamella Roland. És ahogy elnézzük a nagyszerű alkalmi ruháit, a designer igencsak hű maradt a tőle megszokott színvonalhoz, anyaghasználathoz és díszítési technikákhoz. Ezúttal vibrálóan színes textíliákat sorakoztat fel, az egyes sziluettek a nyüzsgő tengerparti város bámulatos épületeit juttatják eszünkbe. 

„Antoni Gaudi építészete és a lélegzetelállító Sagrada Familia-bazilika inspirált bennünket” - tette hozzá. Az egyenes vonalakban, a szuperelegáns oszlopruhákban, kézzel vágott gyöngyös virágokban, a finom tollakban, a keresztszemes gyöngyözésekben és a fénylő kristályok használatában mind-mind Barcelona egyénisége köszön vissza. A drágakövek színei, mint például a rubin, a zafír, az ametiszt és a citrin, na és a világhírű bazilika ólomüvegeinek árnyalatai élettel töltik meg ezt a klasszikus vonalakkal bemutatkozó ruhasorozatot.

Minden kétséget kizáróan Pamella Roland zsenialitása a részletekben rejlik. Nem csoda, ha olyan sztárok rendelnek tőle ruhakölteményeket, mint Eva Longoria, Vanessa Williams, Mindy Kaling, Paris Hilton vagy éppen Carrie Underwood. Engem ismét meggyőzött ez a cseppnyi luxussal átitatott sikkes kiruccanás és titeket?

Pamella Roland mesés ruhái a 2022-es pre-fall kollekcióból

Fotók: Pamella Roland Official 

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT és az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr9316794064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása