GaborSzakacs

A kifinomult ízlés és a modern elegancia találkozása

2021. szeptember 17. - gaborszakacs

Kedvenc amerikai fashion designerem, Pamella Roland bemutatta a káprázatos színekben tündöklő vadonatúj kollekcióját. A 2022-es tavaszi ready-to-wear darabok a tervezőtől jól megszokott kifinomult ízlést, rafinált szabászati megoldásokat és lélegzetelállító díszítési technikákat hozzák. Mert a modern elegancia a következő szezonban sem megy ki a divatból...

00_6.jpg

Pamella Roland szezonról szezonra a legmagasabb minőséget hozza el vásárlói számára. A divathéten felbukkanó sablonos szettek után igazi felüdülés Roland kollekciójában gyönyörködni, hiszen élénk színeket, élettel teli formákat és bravúros megoldásokat alkalmaz. 

Az amerikai divattervező 2022-es tavaszi ready-to-wear gyűjteményét egy feledhetetlen utazása, a Galapagos-szigeteken töltött napok ihlették. Az elképesztően gazdag vízi élővilág, a nap során váltakozó ég-és tengerszín, na meg a mesés naplemente látványa mind-mind visszaköszönnek a ruhasorozatban. 

Évek óta tudjuk, hogy a Roland-nő vonzódik a színekhez, a designer egyre több megrendelője teszi le a voksát valamilyen élénk árnyalatú textília mellett. Ennek eredményeként az új kollekcióban is strucctollakkal díszített báli ruhák, aszimmetrikus, egyvállú oszlopruhák, arisztokratikus kaftánok, flitterekkel, kristályokkal és kézi hímzésekkel ellátott koktélruhák és hercegnős köpenyek sorakoznak a szivárvány minden színében.

Kétség sem férhet hozzá, hogy a valódi Roland-megjelenés 2022-ben is roppant elegáns és kifinomult lesz. Nézzétek csak!

Elképesztő színek és nőies vonalvezetés Pamella Roland Spring 2022 RTW kollekciójában

Fotók: Pamella Roland Official / Pamella Roland Spring 2022 RTW

Még több divatért, stílusért kövess a Facebookon ITT és az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr3416687198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása