GaborSzakacs

Pamella Roland pompás őszi sziluettjei

2019. február 12. - gaborszakacs

New York modern lüktetése és Hollywood pazar csillogása találkozott Pamella Roland legújabb kollekciójában. Az amerikai divattervező 2019-es őszi gyűjteménye jócskán túlmutat az átlagos ready-to-wear sorozatok hétköznapiságán, ugyanis minden darabja csupa kellem, csupa báj, csupa fény és elegancia. Divathercegnők, készen álltok a New York Fashion Week legdögösebb ruhakölteményire?

2_260.jpg

Pamella Roland a New York Fashion Week egyik legnagyobb húzóneve lett az elmúlt években. Érthető is, hiszen csodás kreációival nemcsak a szakmát, hanem a sztárvilágot is lenyűgözte. Február 7-én a New York-i Pier 59 Studios zsúfolásig megtelt a divatvilág ismert képviselőivel, bloggerekkel, buyerekkel és rajongókkal, hogy megcsodálják az amerikai designer legfrissebb alkotásait. A 2019-es őszi ready-to-wear kollekció bemutatóján az első sorban foglalt helyet többek között Vanessa Williams, Patricia Clarkson, Nicky Hilton, Victoria Justice, Lydia Hearst és Nigel Barker is. És Pamella Roland ezúttal sem okozott csalódás.

Az egységes és mesterien kidolgozott gyűjteményének minden darabját az elegancia járta át. Nőies szabásvonalai és kifinomult díszítési technikái a tőle megszokott magas színvonalat hozták. A kínálata roppant színes és széleskörű, a decens nadrágos szettektől az ízléses koktélruhákon át a vörös szőnyeges gálák földet söprő, drámai ruhakölteményéig minden alkalomra lehet válogatni. New York lüktető energiái, a modern nagyvárosok öltözködési jegyei és az úgynevezett urban couture vonal mellett Hollywood fényei is megvillantak a bemutató során. Roland ebben a szezonban is precíz hímzésekkel, elképesztően aprólékos gyöngyözésekkel és szemet gyönyörködtető tolldíszítésekkel dolgozott. Imádja a könnyű sifont, a fénylő selymet és a látványos tüllöket. A lila, levendula, fukszia, pezsgő és olíva árnyalatú textíliák páratlan egyensúlyba kerültek a fekete-fehér-kék klasszikusaival. Romantikus vonalvezetése korunk stílushercegnőjének minden igényét kielégíti. Hölgyeim, kell ennél lenyűgözőbb inspiráció a 2019-es esztendőre?

A modern elegancia és a romantikus szettek világa találkozott Pamella Roland 2019-es őszi kollekciójában

Photos: Alessandro Lucioni / Gorunway.com / Vogue

Ha tetszett a bejegyzés, akkor lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr1714621688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása