GaborSzakacs

Az állatmintákba csomagolt Cavalli kollekció

2021. június 04. - gaborszakacs

Feltűnő állatmintákkal és különleges vonalvezetéssel tette emlékezetessé a Roberto Cavalli őszi kollekcióját a márka kreatív igazgatója, Fausto Puglisi. Az olasz designer a merész szabászati megoldások mellett kitűnő érzékkel építette be a gyűjteménybe a tigrisek vadságát, a leopárdok gyorsaságát és a pumák kecses szépségét. Wow, mennyi energia, mennyi lendület...és mennyire Cavalli!

1_424.jpg

Egyszerűen imádom azt a tomboló szenvedélyt, a túláradó energiát és persze az elképesztő látványvilágot, amit Fausto Puglisi hozott el a Roberto Cavalli 2021-es őszi kollekciójába. Benne van minden, ami Cavalli sikerét anno megalapozta, benne van mindaz a bátorság, a pofátlanság és különcség, amire titkon mindannyian vágyunk. 

Fausto Puglisi olasz fashion designer esztétikáját így definiálta a Vogue: "mintha Carolina Herrera művészetét Axl Rose-zal kereszteznénk". Ez a leírás éppen annyira lehetetlen és valószerűtlen, mint maga Puglisi. A roppant tehetséges divattervező élénk és fantáziadús világa a szexi design, a csillogás és a világszerte ismert kitűnő olasz ízlés találkozásából kelt életre. Nem hiába választ tőle ruhát többek között Jennifer Lopez, Beyoncé, Rita Ora, Zendaya, Kendall Jenner, Emily Ratajkowski és Heidi Klum.

Puglisit 2020 októberében nevezték ki a Roberto Cavalli élére, ami nagyszerű időzítés volt. Mivel a mackónadrágban töltött pandémiás hónapok után kellett a világnak már egy jó nagy adag olasz sikk és csillogás. Puglisi pedig tökéletesen alkalmas erre a kreatív szerepre, ugyanis mesterien bánik a testtudatos öltözködéssel és kiváló érzékkel rajzolja meg a szexi vonalakat. Az idei őszi kollekció egy valódi klasszikus Cavalli-élmény telis-tele állatmintákkal, libbenő textíliákkal, hangsúlyos vállrészekkel, mély dekoltázsokkal, RC nyomatokkal és rengeteg arany kiegészítővel. Mmm, mennyi energia és dráma! Egy valódi vizuális cicaharc a metropoliszok stílusos nagymacskái részére. Nem csak vadászatra!

Roberto Cavalli Fall 2021 RTW by Fausto Puglisi

22_175.jpg

Fotók: Max Vadukul / Roberto Cavalli Fall 2021 Ready-to-Wear Lookbook / Vogue

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT és az Instagramon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr1016580000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása