GaborSzakacs

Monique Lhuillier modern eleganciája

2024. március 23. - gaborszakacs

Az időtlen elegancia és a modern kifinomultság páratlan ötvözete Monique Lhuillier legújabb kollekciója. A világhírű divattervező 2024-es őszi ready-to-wear gyűjteményében találhatunk kényelmes nappali és lenyűgöző alkalmi viseleteket a gyöngyökkel díszített kötöttárutól kezdve egészen a szoborszerű estélyi ruhákig. Lhuillier az öltözködés ismert szabályrendszereit megkérdőjelezve feszegeti a határokat, miközben megőrzi az általa képviselt sikkes nagyvonalúságot.

16_473.jpg

Monique Lhuillier 2024-es ősz-téli kollekciója kiszolgálja azokat az igényeket, amelyek egy nagyvárosi nő ruhatárából elengedhetetlenek. A világhírű divattervező a kifinomult ízléséről, a magas szintű anyaghasználatáról, a francia sikket és a romantikus jegyeket előszeretettel alkalmazó sziluettjeiről ismert. A legújabb gyűjteményében az eddig megszokott öltözködési szabályokkal szembemenve, a határokat feszegetve egy izgalmas ruhasorozatot dobott piacra, amelyben nappali és esti összeállításokat is kínál a megjelenésükre érzékeny nők számára.

A divatos nappali opciók között sok a kötött ruhadarab, a magas derekú nadrág, a szív-és virágnyomatokkal rendelkező blúz, a kényelmes kezeslábas és az úgynevezett bodycon dressLhuillier jellegzetesen finom részletei az apró gyöngydíszítésekben, a 3D-s virágokban és a vállrészeken elhelyezett masnikban köszönnek vissza. Az esti szettek már jóval szexisebbek és elegánsabbak, mint a decens hatású nappali ruhák. Megjelenik az egész testet körülölelő csipke, az érzéki bársony és a csillogás. A klasszikus kis fekete ruha ezúttal vállpánt nélküli oszlopruha képében kelt életre, így méltóságteljes és elegáns hatást kölcsönöz viselőjének. Az isteni ropogós ingek mellett a fűzős felsők és a kétrészes alkalmi ruhák is helyet kaptak, ezek rendszerint monokróm vörös, mélykék, rózsaszín és smaragdzöld árnyalatokban pompáznak. Külön felhívnám a figyelmeteket a dekoltázsok sokféleségére, a lágy esésű kabátokra és az időtlen eleganciát közvetítő nadrágos szettekre.

A kollekció lookbookja az angol kastélyok és a lenyűgöző angolkertek világába kalauzol el bennünket. A csodás lépcsősorok, a tágas terek, az aranyozott tükrök, az arisztokratikusan lehulló drapériák pazar hátteret adnak Monique Lhuillier éteri szépséget közvetítő ruháinak. Egyszerűen mennyei!

Színek, formák, sziluettek a Monique Lhuillier 2024-es őszi kollekciójában

Fotók: Monique Lhuillier Fall 2024 RTW Lookbook / Monique Lhuillier

Kövess a Facebookon ITT, az Instagramon ITT és a TikTokon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr7518277661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása