GaborSzakacs

Roberto Cavalli hippi istennői

2016. június 05. - gaborszakacs

Azték minták, antik ékszerek, platform szandálok és lenyűgöző állatminták stílusos harmóniájából állt össze Roberto Cavalli legfrissebb kollekciója. A Peter Dundas irányítása alatt készült 2017-es Resort gyűjtemény a hétköznapok luxusát hozta el a látványos és izgalmas kreációkon keresztül.

9_9.jpg

Gyönyörű rózsákkal és romantikus sétányokkal körülvett kertben mutatta be Peter Dundas a 2017-es Roberto Cavalli Resort kollekcióját. A divatház kreatív vezetője különleges ruhakölteményekben idézte meg a rock fénykorát, a hippi öltözködés színes és vagány időszakát. A 70-es évek bohém ruháira emlékeztető kreációk finom csipkéket és hímzéseket kaptak, az azték mintás textilek az antik ékszerekkel és a platform szandálokkal a tökéletes káosszá álltak össze.

A szupernőies szabásvonalak és a jellegzetes állatmintás kelmék Cavalli egyedülálló világába kalauzolják el a divat szerelmeseit. Dundas kreativitását dicséri, hogy modelljeit hippi istennőkként ábrázolja, a sifon ruhaköltemények dél-amerikai mintázata a pitonbőr cipőkkel társítva igazán különleges élményt nyújtanak. Megidézte a rock és beat legendáinak megjelenését, többek között Mick Jagger, Jimi Hendrix és Cher ikonikus stílusát. Fonott mellényei, rikító színei, kibogozhatatlan patchwork applikációi és rojtjai a kor tökéletes leképezései. Peter Dundas nem elégedett meg a klasszikus kis feketével némi kiegészítővel, ő a legszínesebb fantáziavilágot teremtette meg. Egy hibátlan Cavalli kollekciót kaptunk, amiben valódi rockcicák, egzotikus szigeten pihenő szirének és ellenállhatatlan dívák jelentek meg.

Photos: Courtesy of Roberto Cavalli

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr48781034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása