GaborSzakacs

Öltözz Mick Jaggernek!

2015. július 21. - gaborszakacs

Hitted volna, hogy valaha visszatér a Woodstock utáni lázadó korszak öltözködési stílusa? Roberto Cavalli 2016-os tavaszi férfi kollekciója azokat az éveket idézi meg, amikor az egyéniség, a szeretet és a béke utáni vágy túlmutatott mindenféle vallási és politikai nézeten. Őrület, újra hódít a retro!

roberto-cavalli-001-1366.jpg

Légy rocksztár! Roberto Cavalli soha nem riadt meg a rivaldafénytől, így legújabb kollekcióját a '70-es évek aranykorából merítette, megidézve ezzel a legendás The Rolling Stones stílusát. Mick Jagger és Keith Richards személye maga volt a lázadás, életmódjuk, öltözködésük pedig a korszak ikonikus jelképévé vált. A vad, zabolátlan hozzáállást Cavalli a skinny nadrágokban és öltönyökben hozta vissza, a selyem ingekkel, a különleges állatnyomatokkal pedig megkoronázta az egészet. A szmokingok, a szatén zakók, a lakkozott farmerek kaptak egy kis aranyat, némi hímzést, Swarovski kristályt és egy adag dombornyomott brokát pitont. A glam világa idén Cavalli darabokkal van kikövezve. Moves like Jagger!

Photos: Courtesy of Roberto Cavalli

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr857630544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása