GaborSzakacs

Roberto Cavalli hedonista kollekciója

2016. március 02. - gaborszakacs

Virágos kabátok, prémes köpenyek és lenyűgöző csipkeruhák jellemzik Roberto Cavalli 2016-os őszi ready-to-wear kollekcióját. A világhírű olasz designer a hetvenes évek vagány rocker csajait keltette életre az elmúlt héten megrendezett bemutatóján. Ez egy hedonista, színes és szexi gyűjtemény, egyszerűen imádnivaló!

kim_3272.jpg

Cavalli mindig is imádta a hedonista életmódot. A védjegyének számító állatmintás motívumok mellett ebben a szezonban is a hivalkodó megjelenésre törekedett. A legfrissebb kollekciója - Peter Dundas kreatív vezetése alatt látott napvilágot - a különböző anyagok vidám és különleges játékából áll össze, amelyben a gazdagságot a laza nagyvárosi életmóddal és a hetvenes évek hippi életérzésével kapcsolja össze. Ennek érdekében virágos kabátokat, prémgalléros, patchwork köpenyeket, és buja csipkeruhákat adott modelljeire, mindezt pedig platform csizmákkal és feltűnő lurex sállal koronázta meg. A tigriscsíkos bársony, a fényes selyem, a barokk hímzés és a rengeteg aranymotívum kiválóan illeszkedett a bemutató helyszínéül szolgáló terem pompás díszítettségéhez. Dundas egy ízig-vérig Cavalli-vonalat hozott el a tavaszi divathétre, igaz, ezt egy cseppnyi Emilio Pucci stílussal is megfűszerezte. Sok? Naná! Egyetlen jelzővel lehet illetni: lenyűgöző!

Photo: Kim WestonArnold / Indigital.tv

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr698422752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása