GaborSzakacs

Szupermenő állatminták és tetkóruhák Roberto Cavallitól

2019. január 04. - gaborszakacs

Az utcai viseleteket újragondolta és magasabb szintre emelte 2019-ben a Roberto Cavalli. A világhírű olasz márka kreatív igazgatója, Paul Surridge a jellegzetes Cavalli-jegyeket a kényelem és a bujaság égisze alatt keltette életre, kiszolgálva ezzel az ultramodern nagyvárosi megjelenés elvárásait. Nőies szabásvonalak, látványos tetoválás-printek, különleges állatminták és láncos kiegészítők egy nem mindennapi kollekcióban. Felkészültetek az urban couture befogadására?

3_246.jpg

Aki egy kicsit is jártas az olasz divat sikkes világában, annak nem kell bemutatni a Roberto Cavalli divatházat. A jellegzetes itáliai temperamentummal, a meghökkentő szín-, forma- és mintavilággal rendelkező márka legújabb pre-fall kollekciójának elkészítését egy tehetséges designerre, Paul Surridge-re bízták. A kreatív igazgatói posztot betöltő szakember nem okozott csalódást sem a szakmának, sem a rajongóknak, ugyanis elődjéhez, Peter Dundas-hez képest egy energikus és kirobbanóan erős városi gyűjteménnyel jelentkezett be a sikeres tervezők táborába. Surridge visszanyúlt a jellegzetes Cavalli-jegyekhez, amelyeket egy populáris, modern utcai környezetbe helyezett el. A szemet gyönyörködtető állatmintáit és a gazdag trópusi nyomatokkal díszített textíliáit tetoválásokra emlékeztető printekkel tette még izgalmasabbá. A kontrasztos jacquard-jai és a férfias határozottságot, némi katonai utánérzetet sugárzó szabásvonalai kiváló ellenpólusai a buján fodros, peplumokkal díszített minindresszeinek. Ez az érzéki csábítás sportcipőben feldobja a szürke hétköznapokat, kígyós-leopárdos csizmában pedig a parti középpontjába emel. Hölgyeim, egy mix-and-match összeállítás mellett nem lehet elmenni szó nélkül!

Úgy tűnik, a nagyvárosi szettek világába lassan begyűrűzik a bravúros urban couture vonal, ami a magas minőségű, kézi előállítású darabok és a street wear sikkes keverékéből született. Ezzel az öltözködési formával már az 1990-es években Patricia Field jelmeztervező-stylist is kísérletezett a Szex és New York című sorozatban, ám ez a megjelenés csak napjainkra érett meg arra, hogy a hétköznapok színes forgatagában is teret követeljen magának. Engem teljesen magával ragadott ez a vibrálóan tarka, felszabadult, élettel teli és szabadságvágytól lüktető Cavalli-look, ami izgalmas inspiráció lehet a 2019-es tavaszi gardróbfrissítéshez.

Nem kérdés, hogy 2019-ben Cavalli kollekciója a legmenőbb utcai viselet

Photos: Roberto Cavalli Pre-Fall 2019 Lookbook

Ha tetszett a bejegyzés, akkor lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr6214494174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása