GaborSzakacs

30 ikonikus ruhaköltemény Sarah Jessica Parkertől

2016. március 25. - gaborszakacs

Carrie Bradshaw nemcsak a sorozatban és a mozivásznon stílusikon, hanem a való életben is. A világ leghíresebb szinglijét alakító színésznő, Sarah Jessica Parker a méregdrága tervezői ruhadarabok elkötelezett rajongója, kifogástalan megjelenésének köszönhetően pedig az elmúlt évtizedben a divat első számú nagykövetévé lépett elő. Egyedi öltözködési szokásait milliók kísérik figyelemmel és követik a közösségi oldalakon. A Szex és New York sztárja ma ünnepli ötvenegyedik születésnapját, a jeles alkalomból elhoztam Nektek az igazi Carrie Bradshaw legemlékezetesebb ruhakölteményeit.

spj23_oscar_de_la_renta_met.jpg

A színésznő a vezető divatházak különleges kínálatából válogat, amikor meghívást kap egy-egy társasági eseményekre, filmpremierre, díjkiosztó gálára vagy egy divatbemutatóra. Megjelenése mindig kifogástalan. Látszik rajta, hogy az ízléses darabok tökéletes harmóniában vannak személyiségével. Szívesen visel egyszerűbb vonalvezetésű, kényelmes ruhákat, ám a feltűnő darabokra sem mond nemet. Sarah Jessica Parker azon kevesek közé tartozik, akinek minden jól áll!

Amíg Carrie Bradshaw a Szex és New York című sorozatban a Manolo Blahnik, a Prada és a Gucci lelkes vásárlója, addig Sarah Jessica Parker legkedveltebb márkái közé az Oscar de la Renta, Vivienne Westwood, Louis Vuitton, Alexander McQueen, Dior, Valentino, Mary Katrantzou tartozik, de szívesen visel Chanel, Elie Saab, Marchesa, Nina Ricci, Burberry és Giles darabokat is.

És a végére egy kis múltidézés. Íme, néhány ikonikus ruhadarab Patricia Field jelmeztervező és stylist zseniális összeállításaiból, amelyek segítségével a legmenőbb New York-i szingli, Carrie Bradshaw a világhírnévvel ajándékozta meg Sarah Jessica Parkert.sjp21_white_tutu_1998.jpg

sjp20_dior_2000.jpg

sjp18_vivienne_westwood_2008.jpg

Boldog születésnapot, SJP!

Photos: Getty, Harper's Bazaar, Pinterest, Vogue

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog 

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr618524438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása