GaborSzakacs

Sarah Jessica Parker a 2024-es New York City Ballet Galán

2024. október 12. - gaborszakacs

Sarah Jessica Parker kifinomult ízlése mindig is az időtlen elegancia és a modern kísérletezés tökéletes egyensúlyát testesítette meg, az elképesztően izgalmas és stílusos szettjei a vörös szőnyeges események látványosságai. A Szex és New York és az És egyszer csak… című sorozatok Carrie Bradshaw karakterét megformáló színésznő a New York City Ballet Gala vendégeként rendszerint különleges couture darabokat visel, amelyekkel a modern és klasszikus eleganciát ötvözi. SJP idén egy ezüstös-fémes csillogású, virágokkal díszített Oscar de la Rentában érkezett a gálára. Megjelenésével ismét bebizonyította, hogy ő továbbra is a divatvilág egyik ikonikus alakja.

sjp100.jpg

Sarah Jessica Parker mindig is a lenyűgöző megjelenéseiről volt híres, a színház és a balett világa pedig különösen közel áll hozzá. Ez a kapcsolat leginkább a New York City Ballet Galán nyilvánul meg, ahol a színésznő rendszeresen megmutathatja kifinomult ízlését, ehhez fogható vizuális élményben talán csak a Met-gálán lehet részünk.

SJP minden alkalommal divatikonként tündökölt, gondoljunk csak a 2004-es tavaszi NYCB gálára, ahol egy lépcsőzetes kialakítású, zöld Oscar de la Renta midi ruhát viselt. 2012-ben egy hímzett, köpenyes kreációt készített számára a Valentino, 2015-ben egy kristályokkal és gyöngyökkel gazdagon díszített, éjkék Zuhair Murad couture estélyiben vonult be. 2018-ban egy tűzpiros Giles Deacon couture remekműre esett a választása, amelyet rubinvörös magassarkúval tett emlékezetessé. A New York City Ballet Gala 2019-re egy lenyűgöző, rózsaszín Zac Posen báli ruhát választott, amely a letűnt korok drámaiságát a modern eleganciával vegyítette. Tavaly egy vállpánt nélküli, fekete Carolina Herrera tüllruhában láthattuk a színésznőt.

Ezek után nem csoda, hogy az És egyszer csak... című sorozatban Carrie Bradshaw is egy káprázatos narancssárga Valentino haute couture darabot viselt - a 2019-es tavasz-nyári kollekcióból -, amikor Mr. Big hamvait a Szajnába szórta Párizsban.

A 2024-es őszi eseményen újra a figyelem középpontjába került Sarah Jessica Parker, egy ezüstös csillogású Oscar de la Renta alkotásban lépett a vörös szőnyegre. A ruhát a tüllrétegek sokasága és a fémes virágdíszítések tették különlegessé, tökéletesen tükrözve Parker kortalan eleganciáját.

Érdekesség, hogy a Szex és New York című sorozatban Carrie Bradshaw is egy Oscar de la Renta ruhát viselt, amelyet az orosz szeretője, Alekszandr Petrovszkij ajándékozott neki, amikor egy balett előadásra voltak hivatalosak. Az a romantikus este végül egy közeli McDonald's-ban ért véget...

Sarah Jessica Parker a 2024-es gálán ismét bebizonyította, hogy ő a vörös szőnyeg valódi királynője és megjelenései még mindig inspirációként szolgálnak a divatvilág számára.

sjp_2004.jpg

Sarah Jessica Parkert 2004-ben ebben a lépcsőzetesen kialakított, zöld Oscar de la Renta midi ruhában láthattuk. A pazar ékszerekre és az ékszertárskára külön felhívnám a figyelmeteket. Kortalan és stílusos!

sjp_2012.jpg

Kifinomult ívek, mesés hímzések és egy stíluskirálynőhöz méltó köpeny a New York City Ballet Gala 2012 vörös szőnyegén. A szettet a Valentino Couture készítette el SJP számára

sjp_2015.jpg

2015-ben egy kristályokkal és gyöngyökkel gazdagon díszített, éjkék Zuhair Murad couture estélyiben vonult be a színésznő 

sjp_2018.jpg

Sarah Jessica Parker 2018-ban ebben a tűzpiros Giles Deacon couture kreációban érkezett

sjp_2019.jpg

A Szex és New York sztárja 2019-ben egy drámai hatású, pink Zac Posen ruhakölteményben jelent meg

sjp_2023.jpg

Tavaly egy fekete Carolina Herrera tüllruhában láthattuk a Carrie Bradshaw karakterét megformáló színésznőt, megjelenése a balerinák tüllszoknyáját idézte meg.

Készülődés a New York City Ballet Gala 2024 eseményre. A fémes csillogású, rózsákkal díszített Oscar de la Renta tüllruhához egyszerű, szoros lófarokba kötött hajat és egy szürke szandált társított Sarah Jessica Parker. Istenien nézett ki!

Fotók: Getty Images / Oscar de la Renta Official / Vogue

Kövess a közösségi oldalakon is: a Facebookon ITT, az Instagramon ITT és a TikTokon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr6018706268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása