GaborSzakacs

Csodás ruhák a 2024-es SAG-gála vörös szőnyegén

2024. február 26. - gaborszakacs

A 30. Screen Actors Guild-gála a 2023-as év legjobb filmes és televíziós alakításait értékelte. A díjátadót helyi idő szerint 2024. február 24-én este tartották meg a Los Angeles-i Shrine Auditoriumban, ami a város történelmi-kulturális emlékműve. Az igencsak színes és látványos esemény egy vörös - ezúttal szürke - szőnyeges bevonulással kezdődött, ahová a sztárok a világhírű divatházak exkluzív ruhakölteményeiben érkeztek. A pompás nyitány képes beszámolóját olvashatjátok itt a GaborSzakacs Blogon.

gettyimages-2036486748_20_1.jpg

ali_wong_in_iris_van_herpen.jpg

Ali Wong egy különleges Iris van Herpen kreációban érkezett, a nemzetközi divatsajtó ódákat zengett az amerikai humorista-színésznő megjelenéséről.

ayo_edebiri_in_luar.jpg

Roppant izgalmas megoldás az a fekete-fehér Luar dressz, amit Ayo Edebiri viselt. Az amerikai színésznő, humorista személyiségét kiválóan tükrözi a ruha különleges formavilága és szabása.

carey_mulligan_in_armani.jpg

Az esemény talán legszebb ruhakölteményét Carey Mulligan viselte. A Maestro című filmben nyújtott alakításáért jelölt színésznő a karcsú alakját kiemelő, fémes csillogású, szoborszerű Armani Privé couture darabban érkezett a Los Angeles-i gálára.

emma_stone_in_louis_vuitton.jpg

Emma Stone egy ezütös csillogású, fémes hímzésekkel és kézi gyöngyözéssel készített Louis Vuittonban a kifinomult eleganciát testesítette meg.

elizabeth_debicki_in_armani.jpg

Elizabeth Debicki Golden Globe-díjas ausztrál színésznő kristályokkal és hímzésekkel díszített babakék Armani oszlopruhában jelent meg. A részletek miatt méltó választás a rangos filmes gálára.

cillian_murphy_in_ysl.jpgCillian Murphy egy széles hajtókájú, halszálkamintás sötéték Saint Laurent öltönyben vette át az az Oppenheimer című filmben nyújtott alakításáért a legjobb színésznek járó SAG-díjat. A klasszikus nyakkendő helyett egy fekete YSL selyemszalagot választott. Sikkes megoldás!

colman_domingo_in_off-white.jpg

A fekete és a rózsaszín modern harmóniáját láthattuk Colman Domingo szettjében. Az 54 éves amerikai színész Off-White öltönye nagyon mai és nagyon izgalmas.

margot_robbie_schiap.jpg

Egy kis fekete ruhát egy hatalmas pink masnival átkötve viselte Margot Robbie. A Barbie című mozifilm címszereplőjét a Schiaparelli-ház ötöztette. Külön figyelmet érdemel a bokán elhelyezett gyémántkarkötő, wow!

brie-larson-sag-2024-1080x724.jpg

Brie Larson egy kétrészes pink Versace dresszt, Jimmy Choo cipőt és Irene Neuwirth ékszereket választott a 2024-es SAG-gálára. Az Oscar-díjas amerikai színésznő azon kevesek egyike, akinek ez a ruhatípus kitűnően áll. 

greta_lee_in_the_row.jpg

Áttört virágminták, vállpánt nélküli oszlopruha és hosszú fekete kesztyű. Ezt viselte Greta Lee a The Row márkától. A szokatlan párosítás miatt egyértelműen besorolható a SAG-gála legjobb ruhái közé.

emily_blunt_in_louis_vuitton.jpg

Emily Blunt merészt dekoltázst, vörös Louis Vuitton ruhát és egyedi ékszereket villantott a filmes eseményen. Szexi és különleges, engem meggyőzött.

anne_hathaway_in_versace_1.jpg

Anne Hathaway egy mély dekoltázsú, széles övvel, hatalmas övcsattal díszített, enyhén bővülő kék Versace kreációban és az ikonikus Bulgari kígyónyakláncban maradandó élmény volt.

meryl_streep_in_prada.jpg

A kortárs film élő legendája Meryl Streep Pradát és a díszítésekkel harmonizáló ezüstös fényű kézitáskát viselt.

untitled-design-2024-02-24t231601_733.jpg

Emily Charlton, Miranda Priestly és Andrea Sachs sok-sok év után együtt mutatkozott a 2024-es SAG-gálán. Emily Blunt, Meryl Streep és Anne Hathaway a 18 évvel ezelőtt bemutatott Az ördög Pradát visel című film főszereplői díjat adtak át.

Meryl Streep a szó szoros értelmében megbotlott a színpadon, majd gyorsan elmagyarázta, hogy elfelejtette behozni a szemüvegét és a borítékot is, amelyben a díjazott neve szerepel. Szerencsére a két korábbi Runway magazinos asszisztense a segítségére sietett. Blunt megjegyezte, hogy Streep és a képernyőn látható karaktere, Miranda Priestly „olyanok, mint az ikrek”. Streep tiltakozott: „Nem hiszem, hogy olyan vagyok, mint Miranda Priestly". Hathaway félbeszakította, megismételve a film ikonikus mondatát: „Nem, nem, ez nem kérdés volt." A filmes poénon percekig nevetett a közönség.

jeremy_allen_white_in_saint_laurent.jpg

Jeremy Allen White fehér Saint Laurent szettben. Az amerikai színész a laza megjelenését egy gyönyörű brossal tette alkalmivá.

joey_king_in_givenchy.jpg

Joey King nude-fekete Givenchy szettjére keresem a szavakat. Az egész koncepció olyan hatású, mintha három különböző sziluettből rakták volna össze. Lehet, hogy éppen ez volt a cél? 

lily_gladstone_in_armani.jpg

Lily Gladstone egy tűzpiros, rojtos Armaniban vonult végig a SAG-gála szőnyegén.

barbra_streisand.jpg

Az életműdíjat Barbra Streisand kétszeres Oscar-, kilencszeres Golden Globe- és tízszeres Grammy-díjas amerikai színésznő vehette át. A 81 éves művész színpadra lépését állótaps és könnyező hírességek fogadták, a kitüntetést Jennifer Aniston és Bradley Cooper adta át neki.

maddie_ziegler_in_vintage_alexander_mcqueen.jpg

Maddie Ziegler és a szexi, dögös, vintage Alexander McQueen kreáció esete. Kövezzetek meg, de nekem ez bejön.

penelope_cruz_in_chanel_1.jpg

Fekete tüllszoknyás, vállpánt nélküli, kék flitterekkel és gyöngyökkel díszített Chanelben az Oscar-díjas színésznő, Penelope Cruz.

reese_witherspoon_in_elie_saab.jpg

A kortalan Reese Witherspoon egy íves dekoltázzsal, csavart hatású felsőrésszel ellátott, vállpánt nélküli, magas hasítékkal rendelkező tűzpiros Elie Saab darabban jelent meg. A ruha kiemelte a színésznő karcsú alakját, remek választás.

storm_reid_in_balmain.jpg

Virágok, flitterek, hímzések a fekete alapú különleges Balmain ruhán, amihez Storm Reid amerikai színésznő egy tűzpiros cipőt választott. Elgondolkodtató a teljes szett. 

theo_iyer_in_kwasi_paul.jpg

Kagylók a SAG-gálán. Theo Iyer dél-afrikai színész a Kwasi Paul márka fekete öltönyét viselte. A nadrág fazonja a mai street wear trendet tükrözi.

tyler_james_williams_in_amiri.jpg

Izgalmas szín, különleges anyag, éles vonalak jellemzik Tyler James Williams szettjét. Az amerikai színész és rapper megjelenéséről az Amiri gondoskodott.

Fotók: Getty Images / Time / Vogue

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT, az Instagramon ITT és a TikTokon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr3418339257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása