GaborSzakacs

Badgley Mischka sikkes ráhangolódása 2024-re

2023. december 29. - gaborszakacs

Vibráló színekkel, nőies szabásvonalakkal és játékos fodrokkal rukkolt elő a Badgley Mischka. A Mark Badgley és James Mischka nevével fémjelzett amerikai márka 2024-es pre-fall kollekciója hivalkodásmentes, letisztult ívekből és pompás drapériákból állt össze. Lenyűgöző ez a fajta egyszerű nagyszerűség!

15_494.jpg

Tavaly tavasszal ünnepelte a márkája fennállásának 35. évfordulóját Mark Badgley és James Mischka. A világszerte ismert amerikai tervezőpárost a New York-i elegancia megtestesítőiként tartják számon. Minden szezonban kifinomult ízléssel és páratlan érzékkel választják ki a könnyű anyagokat, amelyekből klasszikus alapokon nyugvó, nőies szabásvonalú ruhakölteményeket készítenek. Minden egyes sziluettjükben felfedezhetünk egy adag nagyvonalúságot és persze némi drámát, így a megjelenést garantáltan emlékezetessé teszik. Így volt ez a 2024-es pre-fall kollekciójukban is. Vibrálóan élénk színekkel, leomló drapériákkal és letisztult szabásvonalakkal dolgoztak.

Semmi hivalkodás, csak patikamérlegen kimért kortárs elegancia. A Badgley Mischka hellén stílusú alkalmi és estélyi ruhái káprázatos ékszerekként tündökölnek. Mmm, micsoda mennyei zafírok, smaragdok, ametisztek, és fekete gyémántok! A kortalan és időtlen darabok rafinált nyak-és vállmegoldásokat, izgalmas dekoltázsokat, na meg kecsesen ringatózó fodrokat kaptak. A karcsú sziluettek sorozatának csúcspontját a magenta és a fekete-fehér dresszek jelentik, ezekben egy nagyfokú sóvárgás jelenik meg a vörös szőnyeges események reflektorfényei és a fotósok villogó vakui iránt. Ez aztán a sikkes ráhangolódás 2024-re!

11_533.jpg

12_524.jpg

13_521.jpg

14_517.jpg

16_469.jpg

17_454.jpg

18_425.jpg

19_394.jpg

20_371.jpg

21_322.jpg

Fotók: Badgley Mischka Pre-Fall 2024 Lookbook / Badgley Mischka

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT, az Instagramon ITT és a TikTokon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5318276127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása