GaborSzakacs

Élénk színek, sikkes élvezetek

2017. november 07. - gaborszakacs

Vibráló színekkel, nőies fodrokkal és romantikus vonalvezetéssel kívánja meghódítani 2018-ban a divat szerelmeseit Elie Saab. A libanoni divattervező legújabb kollekcióját a tengerparti nyaralásokra és a nyáresti koktélpartikra jellemző könnyed és figyelemfelkeltő darabok teszik különlegessé. Sok újdonságot ez a gyűjtemény nem tartogat, ezúttal is kitűnően hozza a márka jellegzetes stílusjegyeit és kifinomult díszítéseit. 4_130.jpg

Akik a divat világában kicsit is jártasak, azoknak bizony ismerősen cseng Elie Saab neve. A bejrúti székhelyű designer szezonról szezonra elképesztő kreációkkal látja el az egyedi ruhadarabokra kiéhezett fashionista vásárlókat és rajongókat. 2018-as resort kollekciója a tengerparti nyaralás és a hűsítő koktélpartik hangulatának inspirációjára épült. Olyan egyedi ruhakölteményekkel állt elő, amelyek a könnyed nyári viseletek jegyében igazán kényelmesek, lengék, hordhatóak és kétség kívül nagyon dögösek. Sikkes szabásvonalai, karcsú derékrészei és széles övei kiemelik a nőies formákat, hangsúlyozzák a test előnyös íveit. Érdekesség, hogy Saab kevés dekoltázst mutat, sokkal inkább a rafinált nyakpántokat, a hangsúlyos vállrészek és a romantikus megjelenést részesíti előnyben. Valahol a bikini és a kaftán közé lövi be az arany középutat, ami még inkább szerethetővé teszi ezt a látványos kollekciót. A tulipánokra és pillangókra emlékeztető forma- és mintavilága, a vibrálóan harsány színei ellenállhatatlanná teszik a szálló tüllöket és muszlinokat. A sportos vagányságot a szegecses táskákkal és bőrdzsekikkel erősíti, ezzel pedig kiválóan ellensúlyozza az első pillanatra igencsak szentimentálisnak tűnő sziluetteket. Elie Saab nem hazudtolja meg önmagát, gyűjteménye záró szekciójában pompás hímzésekkel, finom csipkézéssel, végtelen kristály-és flitteráradattal koronázza meg a stílusos sorozatát. Már most fogadásokat lehet kötni, hogy melyik hollywoodi csillag tűnik fel a következő vörös szőnyeges eseményen a világhírű tervező ámulatba ejtő kreációjának egyikében. Hölgyeim, ezek szép kilátások 2018-ra, nemde?

Photos: Elie Saab Resort 2018 Lookbook

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5913154140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása