GaborSzakacs

Stíluskirálynők Elie Saab kifutóján

2016. március 28. - gaborszakacs

Ha tökéletes estélyi ruhára vágysz, akkor Elie Saab az a tervező, aki kielégíti minden igényedet. És mi van akkor, ha mégsem egy klasszikus alkalmi összeállítás dobogtatja meg a szívedet? Inkább egy dögös és vagány szerelés, amiben minden pasi a lábaid előtt fog heverni? Nos, hölgyeim, akkor szintén Elie Saab a megoldás! A libanoni születésű designer 2016-os őszi ready-to-wear kollekciójával végre kilépett a komfortzónájából, a vörös szőnyeges díjkiosztók világa helyett a valódi nő mellett tette le a voksát. A gyűjteménye pedig ellenállhatatlan lett!

_luc6497.jpg

Hosszú és csipkés, de nem Dior és nem Valentino. Alkalmi viselet, amit motoros dzsekivel is lehet hordani, mi az? A helyes megfejtés Elie Saab legújabb kollekciója. A világhírű tervező ezúttal a dögös rocker csajoknak készített egy fantasztikus gyűjteményt, amelyben a hímzések és a virágminták tökéletes egységet alkotnak a vagány életstílussal. A lézervágott bőrrel, a szegecses ékszerekkel, a feltűnő rojtokkal és némi csipkével egy hamisítatlan rock'n'roll vonalat vitt kifutóra Elie Saab. A tökéletes megjelenés érdekében bevetette a nőiesség adu ászait, a sokat sejtető dekoltázsokat, az órási karimájú kalapokat és egy kevéske szőrmét. A sorozat alapvetően a feketére épít, de a lila és a piros is meghatározó szerepet kapott benne. Úgy tűnik, a stíluskirálynők idén nemcsak a vörös szőnyeges eseményeken, hanem a közelgő fesztiválszezonban is hódítanak.

Photos: Luca Tombolini / indigital.tv

Ha tetszett, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr528529434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása