GaborSzakacs

Ziad Nakad lélegzetelállító sziluettjei

2024. január 20. - gaborszakacs

Akár a sötét fellegek közül cikázóan felragyogó, elementáris erejű villámcsapás, olyan energiákat szabadított fel és transzformált a textíliák nyelvére a legújabb kollekciójában Ziad Nakad. Az ismert libanoni divattervező 2023-as ősz-téli couture gyűjteménye stílusosan a Coup de Foudre, azaz a Villámcsapás nevet kapta utalva ezzel a művész szenvedélyes képi és lelki világára.

100_86.jpg

Ziad Nakad couture művészete tökéletes iskolapéldája annak, hogy a libanoni divattervezők milyen kiváló ízléssel és mekkora szaktudással rendelkeznek. Évek óta figyelem és követem Nakad munkásságát és büszke vagyok rá, hogy a 2020-as januári párizsi bemutatója óta személyes ismeretség is összeköt vele.

A világszerte ismert fashion designer 2023-as ősz-téli kollekciója egy lélegzetelállító ruhasorozat. Az inspirációt ezúttal a természet csodálatos formái, a tomboló vihar ereje és a villámcsapás elementáris energiái adták és ezeket a saját lelkivilágán átszűrve éteri couture alkotásokban mutatta be.

A kollekció ötvözi a bonyolult részleteket a luxus szövetekkel, így olyan ruhadarabokat láthatunk, amelyek vitathatatlanul eleganciát és kifinomultságot sugároznak. Minden egyes kreáció egy önálló történetet mesél el. Imádnivaló színpaletta jelenik meg, a kínálat az álmodozó pasztelltől a gazdag ékszertónusokig terjed, mélységet és dimenziót adva a lenyűgöző formáknak. A gyűjteményben lépcsőzetes fodrok, finom csipkedíszítések, kézi hímzések és bonyolult gyöngyözések sorakoznak, a gazdag részletek mind-mind Nakad szenvedélyéről és érzékenységéről árulkodnak. 

Ziad Nakad Fall 2023 Couture kollekciója

21a_2.jpg

22a_6.jpg

23a_4.jpg

24a_3.jpg

25a_1.jpg

26a_4.jpg

27a_2.jpg

28a_1.jpg

29a_6.jpg

30a_1.jpg

31a_1.jpg

32a_1.jpg

33a_1.jpg

35a.jpg

Fotók: Ziad Nakad Fall 2023 Couture / Ziad Nakad Official

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT, az Instagramon ITT és a TikTokon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8118296781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása