GaborSzakacs

Elie Saab pazar csillagai

2016. október 06. - gaborszakacs

Egy roppant szórakoztató és csillogó kollekciót mutatott be Elie Saab a párizsi divathéten. A libanoni tervező 2017-es tavaszi ready-to-wear gyűjteményében a hetvenes évek színeit és szabásvonalait hozta vissza. Úgy tűnik, a következő szezonban elég pár légies anyag, puffos ujjak, megszámlálhatatlan csillag, néhány szexi dekoltázs és máris hódításra készen áll a divatos nők ruhatára. 

1_47.jpg

A hetvenes évek mámoros diszkókorszaka a nyolcvanas évek túlzásaival lépett házasságra Elie Saab legújabb kollekciójában. A 2017-es tavaszi darabok egy mesés retro utazásra hívnak bennünket, amelyen némi trópusi hangulat és egy kevéske rocker utóíz mellett újra megnyitja kapuit a legendás Studio 54. A lázadás évtizede a csillagoktól hemzsegő kelméken köszön vissza, ám ezek cseppet sem ódivatúak, avittak vagy dohosak, nagyon is maiak és ellentmondást nem tűrően Elie Saab kézjegyét viselik magukon. A designer a korábbi kollekcióinak jellegzetes formavilágát és szabásvonalait meghagyva egy lazább, hordható és dinamikus gyűjteményt vitt kifutóra. A földet söprő köpenyek eleganciája, a puffos ujjú felsők és a csillámló zakók kiválóan megférnek a mélyen dekoltált selyemruhák és a csipkebetétes vagy éppen flitteres miniruhák mellett. A roppant látványos sziluetteket magasított talpú szandálokkal, tükörlencsés napszemüvegekkel és színben harmonizáló kézitáskákkal tette feledhetetlenné Saab. A bemutató fényét pedig Karlie Kloss és Gigi Hadid jelenléte emelte. Mit is fűzhetnék hozzá ehhez a pazar kavalkádhoz? Egyszerűen lenyűgöző, a látvány magáért beszél!

Photos: Luca Tombolini / indigital.tv

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr2911773969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása