GaborSzakacs

A gondtalan nyári esték nosztalgiája

2024. április 08. - gaborszakacs

Élénk színekkel és játékos formavilággal rendelkező kollekciót mutatott be a Patou. A patinás francia divatház 2024-es tavasz-nyári kampánya a mozgás és a nőiesség esszenciáját testesíti meg. Az időtlen és dinamikus ruhadarabok a gondtalan nyári esték nosztalgiáját keltik életre.

1_patou.jpg

2_patou.jpg

A Patou 2024-es tavasz-nyári kampánya élénk színeket és játékos formákat sorakoztatott fel. A patinás francia divatház a gondtalan nyári esték hangulatát és könnyed viseleteit idézi meg, miközben a mozgás és a nőiesség esszenciájáról mesél. A gyűjteményben láthatunk puffos ujjú masnis blúzokat, kétrészes fodros miniruhákat, puha pulóvereket és magas derekú sortokat is, amelyek az otthoni kényelem, a nagyvárosi stílus és a francia ízlés találkozásában keltek életre. Daphne Groeneveld modell kitűnő választás ehhez a fotósorozathoz, hiszen magabiztosságot és karizmát sugároz, megtestesíti Guillaume Henry kreatív igazgató cseppnyi luxussal átitatott vízióját. A Patou mostani kampánya egyszerre időtlen és dinamikus, a felhőtlen nyári programok, a jelenben lét és a pillanat örömét, a mozgás és a tánc erejét, az önkifejezést erősíti bennünk.

3_patou.jpg

4_patou.jpg

5_patou.jpg

6_patou.jpg

7_patou.jpg

8_patou.jpg

9_patou.jpg

10_patou.jpg

11_patou.jpg

Fotók: Patou Spring-Summer 2024 Campaign / Patou

Ha tetszett a blogbejegyzés, akkor kövess a Facebookon ITT, az Instagramon ITT és a TikTokon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr2618374303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása