GaborSzakacs

Hangulatképek a Chloé őszi kampányában

2024. június 18. - gaborszakacs

Párizs energiájából és szelleméből merített ihletett a 2024-es őszi kollekciójához a Chloé. A világhírű francia divatház kreatív igazgatója Chemena Kamali új fejezetet nyitott a márka életében, amikor a legfrissebb kampányában az általa ünnepelt Chloé-nő magabiztos, szabad és hiteles oldalát mutatta meg.

8_chloe_fall-winter_2024_campaign.jpg

1_chloe_fall-winter_2024_campaign.jpg

A Chloé kreatív igazgatója, Chemena Kamali új fejezetet nyitott a francia luxusmárka életében, amikor a 2024-es őszi kampánnyal visszatért a divatház párizsi gyökereihez. Kamali az új kezdet érzését jeleníti meg a magával ragadó fotósorozatban, amelyhez a város energiája és szelleme adta az ihletet. 

A neves fotós, Sam Rock Párizs ikonikus nevezetességeit használta háttérnek az őszi kollekció megörökítésére, a kampányfilmet pedig Frank Lebon készítette. A sok mozgás és érzelem élettel töltötte meg a statikus és dinamikus fotókat. A Chloé sokszínűségét mutatja, hogy változatos modellekkel dolgozott, köztük Jessica Miller, Liya Kebede, Suvi Koponen, Shuqi Lan, Kristine Lindseth, Saphira Krumhaar és Ornella Umutoni jelent meg a képeken. Tökéletesen megtestesítik a kollekció sokoldalúságát és könnyed eleganciáját, emellett bemutatják a Chloé-nő magabiztos, szabad és hiteles oldalát.

Ez a lebilincselően őszinte kampány a napokban debütált a nemzetközi divatsajtóban, a Kamali irányítása alatt készült őszi ruhasorozat pedig 2024. május 31-től elérhető a Chloé üzletekben és a divatház honlapján.

2_chloe_fall-winter_2024_campaign.jpg

3_chloe_fall-winter_2024_campaign.jpg

4_chloe_fall-winter_2024_campaign.jpg

5_chloe_fall-winter_2024_campaign.jpg

6_chloe_fall-winter_2024_campaign.jpg

7_chloe_fall-winter_2024_campaign.jpg

Fotók: Chloé Fall-Winter 2024 Campaign / Chloé Official

Kövess a Facebookon ITT, az Instagramon ITT és a TikTokon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr6618430031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása