GaborSzakacs

Szexi lány a szomszédból

2015. február 13. - gaborszakacs

A Chloé divatház legújabb See By Chloé ready-to-wear kollekciója praktikus, hordható, ugyanakkor romantikus és szexi. Nézzétek csak!

see_by_chloe_025_1366.jpg

Amikor először megláttam ezeket a darabokat, eszembe jutott egy menő egyetemista lány képe, aki után megfordulsz a könyvárban, hogy "hú, de jól néz". Igen, ő az a lány, akit reggelente a konyhaablakból bámulsz, mert vidámnak, szexinek és magabiztosnak tűnik. Minden bizonnyal a Chloé ezt az érzés szerette volna kiváltani belőlünk, mikor piacra dobta a 2015-ös ready-to-wear kreációit. Első pillantásra nem is tartalmaz újdonságot, inkább kellemes hangulatokat idéz fel bennünk.

A poncsóval és a nagyméretű kardigánokkal egy kis melegséget visz a hétköznapokban, a virágos blúzokkal a szende, kislányos vonalat erősíti. Szexivé teszi a megjelenést, ahogyan a modellek szoknyáinak hosszával és gyapjúharisnyáik vonalával játszik, a 70-es évekből kölcsönzött mustár, barack, sötétkék és camel színekkel pedig stílust ad az összeállításainak. Hordható, könnyed és egyéni. Úgy tűnik, idén a kényelem lesz a legnagyobb luxus.

Photo: Courtesy of See by Chloé

Megtalálsz a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr267171585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása