GaborSzakacs

Hollywood aranykorának ruhakölteményei modern kiadásban

2021. január 06. - gaborszakacs

Szupernőies szabásvonalak, ragyogó színek és fénylő textíliák egy igényes kollekcióban. Talán nem okoz senkinek sem meglepetést, ha a most következő összeállításban a messze földön híres libanoni couture egyik feltörekvő tehetségét mutatom be. Ismerjétek meg Ziad Germanos lenyűgöző munkáit!

2_385.jpg

Elfogultság nélkül lehet beszélgetni a libanoni divatról, de nem érdemes. Az elmúlt évtizedekben olyan kiváló textilművészeket, A-listás divattervezőket és couturier-ket adott nekünk a közel-keleti régió, mint Elie Saab, Zuhair Murad, Tony Ward, Ziad Nakad, az Azzi & Osta tervezőpárosa, Nicolas Jebran vagy éppen Krikor Jabotian. Az elképesztő szabászati megoldások, az aprólékos kézi díszítések mellett egy közös van a felsorolt tehetségekben, a magas minőségre törekvés. És aki ebbe a nívós körbe felvételt nyert, az nem más, mint Ziad Germanos.

Ziad Germanos művészetét a neves bejrúti divattervezők és a francia couture kiemelkedő alakjai formálták. Kivételes érzékkel nyúl a legfinomabb anyagokhoz, hogy azokból klasszikus, nőies és elegáns kreációkat hozzon létre. Imádja a régi Hollywood nagyvonalúságát, a sikkes megjelenést és persze a modern szabászati megoldásokat. A 2021-es tavaszi kollekciója szemet gyönyörködtető szatén duchesse-ekből, színes sifonokból, légies tüllökből és printelt organzákból állt össze. Mély dekoltázsai és tekintélyt parancsoló vállrészei ügyesen vezetik a tekintetet, a méretes masnik és a leomló hullámok némi romantikát csempésznek a határozott vonalakba. Gyűjteménye roppant egységes, izgalmas és magával ragadó.

Hogy milyen a ZG-nő? Modern és erős személyiség, aki tisztában van az értékeivel. Magabiztossága átlendíti a mélypontokon, egyszerre bájos és érzéki, rafinált és elbűvölő. Szeret flörtölni, de mindig tudja, hol van a határ. Kitűnő ízléssel és kifinomult eleganciával áldotta meg a sors, ezért a különleges alkalmakra képes igazi red carpet istennővé átalakulni. Hölgyeim és uraim, íme a jövő reménysége, Ziad Germanos és az ő mesés kollekciója! Érdemes megjegyezni a nevét, sokat fogunk még hallani róla!

Fotók: Ziad Germanos Spring 2021 Couture Lookbook

Még több divattartalomért kattints a közösségi oldalakra, lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr3716371806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása