GaborSzakacs

Mártózz meg a Ralph & Russo textiltengerében!

2020. július 04. - gaborszakacs

A 2020-as évek határtalan sokszínűsége ihlette a Ralph & Russo tavasz-nyári kollekcióját. Tamara Ralph és Michael Russo ausztrál tervezőpáros legfrissebb haute couture darabjaiban a művészi színvonalú kivitelezés a klasszikus nőies eleganciával, na meg a vörös szőnyeges gálák dresszkódjával találkozott. Tollak, taftok és fénylő flitterek egy nem mindennapi gyűjteményben. Készen álltok a sikkes varázslatra?

21_masolata.jpg

A gyönyörű Winnie Harlow egy türkiz estélyiben lépett kifutóra

A távoli Ausztráliából Londonba települt át Tamara Ralph és Michael Russo, hogy valóra válthassák az álmaikat. Ralph & Russo néven márkát alapítottak, lélegzetelállító ruháikkal valósággal berobbantak a divatvilágba, napjainkban pedig a legnagyobb tervezők között emlegetik őket. Lehetőségük nyílt a párizsi divathéten bemutatni az haute couture darabjaikat is, amelyekkel egy szempillantás alatt megbabonázták az A-listás szupersztárokat. Ma már nincs olyan jelentős vörös szőnyeges esemény, ahol ne bukkanna fel egy-egy R&R kreáció.

A Ralph & Russo 2020-as tavasz-nyári couture kollekciója a márkára jellemző nagyvonalúsággal és gyönyörködtetéssel került kifutóra. A párizsi divathéten megrendezett show első sorában ezúttal is a meghívóval rendelkező divatszerkesztők, stylistok és buyerek foglaltak helyet. Az "An American in Paris" és a régi Hollywood csillogását idéző "Moonlight Serenade" ismert taktusaira érkeztek a modellek a hófehér bemutatótérbe. A felsorakozó ruhaköltemények puha tollakkal, fel-felvillanó apró flitterekkel, mesés kristálydíszítésekkel és kézi hímzésekkel égtek be az emlékezetünkbe. Mennyire különböző sziluettek és mégis mennyire egységes kollekció telis-tele vibrálóan élénk színekkel, merész ötletekkel és szupermodern szabászati megoldásokkal. A csillogó oszlopruhák virágdíszítései, a kaftánokra emlékeztető minidresszek drapériaszerű ívei és az Oscaron "vonulós" nagyestélyik klasszikus vonalai a letűnt korok eleganciáját idézték meg. Tisztelet a múlt nagyjainak és iránymutatás a jövő generáció kifinomult ízlésű divatrajongóinak. Neked és nekem, akik töretlenül hiszünk az haute couture erejében és halhatatlanságában.

A Ralph & Russo Spring 2020 Couture kollekció 

22_140.jpg

Fotók: Alessandro Lucioni / Gorunway.com / Vogue

Még több divattartalomért kattints a közösségi oldalakra, lájkolj a Facebookon ITT és kövess az Instagamon ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr6815981326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása