GaborSzakacs

Lélegzetelállító szettek a párizsi divathéten

2018. július 04. - gaborszakacs

A fényűző partik stílusában alkotta meg a 2018-as őszi haute couture kollekcióját a Ralph & Russo. A Tamara Ralph és Michael Russo nevével fémjelzett brit márka új gyűjteménye a feltűnő színekre, a könnyed anyagokra és a csillogó díszítésekre épült. Nem kérdés, hogy a párizsi divathéten felvonultatott ruhaköltemények a következő szezon vörös szőnyeges eseményeinek első számú kedvencei lesznek.3_207.jpg

A párizsi couture divathét egyik meghatározó bemutatójával büszkélkedhet a Ralph & Russo. A brit Tamara Ralph és Michael Russo márkája körül tavasszal nagy csend lett, miután a világsajtó jóslatai ellenére a Givenchy-ház és Clare Waight Keller nyerte el Meghan Markle ruhájának elkészítési lehetőségét. Igaz, hogy lemaradtak a hercegi esküvővel járó médiacirkuszról és a hozzá tartozó reklámhadjáratról, de így volt idejük kidolgozni egy nagyszerű haute couture kollekciót a 2018-as őszi szezonra. A párizsi divathéten bemutatott darabok a neves divatházakkal ellentétben harsány színeket és roppant nőies, már-már buja megjelenést hoztak el. A gyűjtemény az haute couture összes elvárásának megfelel, a kézzel készített és díszített ruhaköltemények minden millimétere a csillogásra és a luxusra építkezik. A maszkulin jegyeket kitűnően használják a magasan sliccelt vagy a mélyen dekoltált kreációkon, a tengernyi kristállyal, gyönggyel és tollal pedig azok exkluzivitását erősítik. Imádják az áttetsző textíliákat, a finoman sejtető sziluettekkel a keskeny derekat és a formás csípővonalat hangsúlyozzák. A libbenő szoknyák könnyedségét a fémpántokból összeállított fűzőkkel ellenpontozzák. Tamara Ralph és Michael Russo a couture-ért rajongó színes egyéniségeket, a stílusos dívákat és a vörös szőnyeges eseményekre készen álló divatikonokat öltözteti a következő szezonban. Habár lemaradtak a sussexi hercegné életének nagy napjáról, cserébe nők millióit tehetik boldoggá a most felvonultatott mesés sorozattal. Bravo!

A Ralph & Russo Fall 2018 Couture kollekciója a párizsi divathéten

 Királynői sziluettek a Ralph & Russo kifutóján

28_17.jpg

Tamara Ralph és Michael Russo a couture show fináléjában

Photos: Luca Tombolini / Indigital.tv / Vogue

Ha tetszett a bejegyzés, akkor kövess, lájkolj a Facebookon és az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8614091685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása