GaborSzakacs

Tavaszváró sziluettek a nőiesség jegyében

2017. március 02. - gaborszakacs

A Ralph & Russo márka csodálatos ruhakölteményekkel örvendeztette meg a kifinomult ízlésű, sikkes ruhadarabok szerelmeseit. Tamara Ralph és Michael Russo Spring 2017 Couture kollekciója ezúttal is nőies vonalvezetésű, könnyed, légies anyagokból állt össze. Tavasz, virágok, romantika, kell ennél több?

11_61.jpg

A 2017-es Oscar-gála vörös szőnyeges bevonulása sokat dobott a Ralph & Russo divatház hírnevén. Tamara Ralph és Michael Russo tervezők Priyanka Chopra és Hailee Steinfeld színésznőket öltöztették a rangos eseményre, munkáikat pedig az egész világ megbabonázva figyelte. Ügyfélkörük az irigylésre méltó, A-listás hollywoodi sztároktól a focistafeleségeken át a menő üzletasszonyokig terjed. Ennek érdekében a 2017-es tavaszi haute couture gyűjteményük is a különleges előállítási technológiájú, legmagasabb minőségű anyagokból állt össze. Káprázatos kreációik főként selyemből, kreppből, szaténból, tüllből  és muszlinból készültek, díszítésként pedig számtalan tollat, virágot, kristályt és gyöngyöt használtak fel. Modern és merész alkotásaik roppant nőiesek, mélyen dekoltáltak vagy éppen magasan slicceltek. Mindig figyelnek az arányokra, soha nem mutatnak túl sokat, így mesterien kidolgozott alkotásaik nem válnak közönségessé. A Ralph & Russo designerei szívesen kísérleteznek tradicionális keleti elemek, illetve letűnt korok motívumainak mai köntösben való bemutatásával. Így a tavaszi gyűjteményben is felbukkannak a díszes kaftánokra és köpenyekre emlékeztető, aranyozott hímzéssel ellátott nagyestélyik és koktélruhák. A sorozat sokszínűségét mutatja, hogy a 20-as évek stílusa és a régi Hollywood reflektorfényben fürdő dívái ugyanúgy szerepet kaptak ihletforrásként, mint a sikkes párizsi lány karaktere. Igen, ilyen egy valódi, tavaszváró couture kollekció, egyszerűen tökéletes!

Photos: Ralph & Russo Online

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr112175534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása