GaborSzakacs

Határtalan nőiesség Ralph & Russo módra

2019. március 11. - gaborszakacs

A karizmatikus egyéniségeket színes szenvedélybe csomagolta a Ralph & Russo. Tamara Ralph és Michael Russo a 2019-es tavaszi haute couture gyűjteményében a temperamentumos latin nőt, a szexi dívát és a végzet asszonyát mutatta be finom gyapjúkon, könnyed organzákon és elegáns szaténokon keresztül. Isteni darabok egy mesés kollekcióban!

00_3.jpg

A nőiesség sokszínűségét ünnepelte a legújabb kollekciójával a Ralph & Russo. Tamara Ralph és Michael Russo 2019-es tavaszi couture darabjait María Félix mexikói színésznő, a korszak ismert dámája ihlette. Szenvedélyes és energikus személyiségét az érzéki hangulatú szettjeik kitűnően leképezik, minden szegletükben megbújik egy leheletnyi latin-amerikai temperamentum. Jól szabott ruháikhoz és az elegáns nadrágos összeállításaikhoz izgalmas díszítéseket - többek között a kristályokból kirakott kígyómotívumok - alkalmaztak, a széles karimájú, somberóra emlékeztető kalapjaikkal pedig megkoronázták a kifutóra küldött sziluetteket. A gyűjtemény további részében már a könnyed tollakba és kacér fodrokba öltöztetett dívák is megjelentek. A földet söprő, ugyanakkor magasan sliccelt ruhák a következő szezon vörös szőnyeges viseleteit varázsolták a kifutóra. A csillámló rojtok és a parányi flitterek fényében Josephine Baker világa kelt életre. Az aszimmetrikus váll- és dekoltázsrészek, a test formáját követő ívek, na meg a finom tapintású, színes taftok, kreppek és organzák mind-mind a szupernőies megjelenést szolgálják.

A teljes sorozatot egy furcsa, ám szerethető kettősség járja át. Elemeiben egyszerre tükrözi a szigort és a határozottságot, ugyanakkor megbújik benne némi kacér és buja hangulat is. Az erőteljes vonalak magabiztosságot és mindent elsöprő női energiákat sugároznak, mégsem akarják a testet és a szellemet keretek közé szorítani. Egy olyan egyensúlyra törekvést mutat be Tamara Ralph és Michael Russo, ami napjainkban igencsak szükséges. Újraértelmezik az erős nő képét, aki képes egyedül boldogulni a világban, aki sokoldalú és ég a tettvágytól, hogy kifejezze önmagát. A nőt, aki egyenrangú a férfival, aki egy percre sem rendeli alá vagy pozicionálja fölé magát mások akaratának. Nem gondolkodik szexista végletekben, nem diszkriminálhatja őt a nőiessége miatt egy férfi sem, nem használhatja ki senki, ám ő sem szaladhat a másik véglet szakadékába, mert a fröcsögő, férfigyűlölő hozzáállás is ugyanolyan káros. A Ralph & Russo-nő okos, kifinomult és romantikus. És persze imádja a személyiségét kifejező, a világ rezdüléseire érzékeny divatot. Éljen a határtalan nőiesség!

A Ralph & Russo 2019-es tavaszi couture kollekciója elvarázsolta Párizst

Photos: Alessandro Lucioni / Gorunway.com / Ralph&Russo Instagram / Vogue

Ha tetszett a bejegyzés, akkor lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5314674955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása