GaborSzakacs

Álomruhák Ralph & Russo bemutatójáról

2016. július 29. - gaborszakacs

A hajnal festői színeit, az alkonyat romantikus hangulatát és a természet tökéletességét hozta el 2016-os őszi kollekciójában Tamara Ralph és Michael Russo. Az ausztrál Ralph & Russo divatház tervezői merész nyomatokkal, túlméretezett kalapokkal és padlót súroló ruhakölteményekkel varázsolják el a haute couture darabok szerelmeseit. Egy fantasztikus gyűjtemény, amit ki lehet hagyni, de nem érdemes!

1_26.jpg

A tökéletesség leképezése ámulatba ejtő ruhákon keresztül. Akár így is összefoglalhatnánk a Ralph & Russo 2016-os őszi couture kollekcióját, amely a természet sokszínűségét, különleges formavilágát és annak örök körforgását mutatja be. A feltűnő virágnyomatok, a lézerrel vágott lepkék, a fémes bogarak és szitakötők a tüllök, taftok, szaténok és könnyű organzák szemet gyönyörködtető díszítőelemei. Túlméretezett kalapjaik új megvilágításba helyezik az alkalmi szettekről alkotott véleményünket, egyben visszahozzák Eliza Doolittle karakterét a My Fair Lady című filmből. Hölgyeim és uraim, az elegancia soha nem megy ki a divatból!

Különleges kettősség járja át Tamara Ralph és Michael Russo gyűjteményét. A hajnal fényeit, az alkonyat romantikáját, Hollywood vörös szőnyeges csillogását és egy cseppnyi titokzatosságot alkalmaztak egy-egy sziluetten belül, ezáltal művészi munkáiknak egyedülálló hangulatot kölcsönöztek. A mesebeli fantáziavilágból merítkező darabok kecses szabásvonalai a nőiességet hivatottak kiemelni, a legfinomabb hímzésekkel, a gyöngy-, toll- és kristálydíszítésekkel pedig feledhetetlen megjelenéssel ajándékozzák meg a Ralph & Russo ruhák viselőit. Feltűnő és elegáns, kifinomult és felejthetetlen, egyszerűen tökéletes!

Photos: Ralph & Russo Online

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr868920014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása