GaborSzakacs

Haute couture álomruhák Ralph & Russo módra

2018. február 01. - gaborszakacs

Ámulatba ejtő szettekkel emelte a párizsi divathét fényét a Ralph & Russo divatház. Tamara Ralph és Michael Russo 2018-as tavaszi haute couture kollekciója roppant nőies, egyedi és sikkes kreációkból állt össze. A szálló selymek és a könnyed pliszék elegáns strucctollakat, organza virágokat, mesés gyöngyözéseket és lehengerlő rojtokat kaptak. A színek és formák tökéletes harmóniája egy különleges gyűjteményben. Egyszerűen kihagyhatatlan!

1_151.jpg

Kylie Minogue, Natalia Vodianova és Arizona Muse csillogó szemekkel figyelte a show első sorában a Ralph & Russo legújabb kollekciójának bemutatóját. A párizsi divathét meghatározó eseményének számító rendezvényen Tamara Ralph és Michael Russo szemet gyönyörködtető ruhakölteményeket vonultatott fel a 2018-as tavaszi haute couture szezon jegyében. A gyűjtemény nyitó kreációjaként egy ázsiai ihletésű, kimonóra emlékeztető krepp estélyi érkezett a kifutóra. A különleges ruha az organza szirmok és a csillogó kristályok mellett látványos rojtokat és kézzel festett virágmotívumokat kapott, ezzel királynői magaslatokba emelte viselőjét. A felsorakozó darabok szinte mindegyike a "Hűha!"-érzést váltja ki a divatra érzékeny nézőkből. A könnyed anyagok és légies pliszék finom fodrokat, méretes virágapplikációkat, puha strucctollakat és 3D-s Swarovski levéldíszeket kaptak. Az előkelő megjelenést a kézi csipkékkel és gyöngyözésekkel fokozta a tervezőpáros. A modern szabásvonalak a népszerű ombre festésekkel lettek maiak, a fémszálas virágokkal borított jacquardok pedig a klasszikus eleganciát képviselik. A márkára jellemző szexi dekoltázsok és a magasan sliccelt szoknyák a tavaszi couture kollekcióból sem maradhattak ki, az élettel teli, színes sziluettek előrevetítik a díjkiosztó estélyek sztárjainak vörös szőnyeges vonulását. A bemutató fináléjába érkező menyasszonyi ruha a fénylő selyem alapra varrt gyöngyházfényű kristályok csillogásában vált feledhetetlenné. 

Hölgyeim és uraim, a vérbeli fashionisták már fogadásokat kötnek, hogy melyik világhírű színésznő jelenik meg Ralph & Russo darabban a március 4-i az Oscar-gálára. És ti kire szavaznátok?

Ralph & Russo Spring 2018 Couture ruhakölteményei a párizsi divathét fénypontjai lettek

26_12.jpg

Photos: Indigital / Kim Weston Arnold

Ha tetszett, kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr4713624694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása