GaborSzakacs

Lenyűgöző Zuhair Murad sziluettek az ünnepi szezonra

2019. december 21. - gaborszakacs

Szexi csipkékkel, izgalmas fodrokkal és elképesztő tüllökkel készül az ünnepi szezonra Zuhair Murad. A világhírű libanoni tervező 2020-as tavaszi kollekciója egy igazán látványos, alkalmi-estélyi sziluettekből álló sorozat, amelyben a mediterrán temperamentum, a Közel-Kelet varázslata és a francia sikk találkozik.

20_171.jpg

Zuhair Murad neve hallatán minden divatrajongó szeme felcsillan. Az ismert libanoni designer olyan kifinomult ízléssel és mérnöki precizitással nyúl a legnemesebb anyagokhoz, hogy az a kortárs divatban egyedülálló. A Közel-Kelet misztikus világát, annak meséit, igaz történeteit és apró titkait szövi a szöveteibe, díszítéseiben visszaköszönnek a kézműves hagyományok, a jellegzetes öltözködési szokások és a fényűző paloták előkelő termei. Murad ezt a fűszeres-pikáns hangulatot gyakran párosítja a klasszikus francia megjelenéssel és a jól ismert haute couture jegyekkel.

A 2020-as tavaszi ready-to-wear kollekciója a tőle megszokott nagyvonalú eleganciát hozza el némi mediterrán temperamentummal. Monokróm szettjei a szupernőies szabásvonalakban keltek életre, imádja a földet söprő, drámai ruhákat, a szexisen felsliccelt koktélruhákat és a tollakkal-flitterekkel dekorált nadrágos szetteket. A szezon ihletforrásaként felbukkannak a spanyol építészet motívumai, a kovácsoltvas kapuk az érzéki csipkékben, a kézműves csempék a hímzett organzákban, a lenyűgöző kertek pedig a látványos virágnyomatokban köszönnek vissza. Murad taftjai és tülljei a naplementék elképesztő színvilágát idézik meg, a csillogó gyöngyök, a flitterek és a fémszálas hímzések az esti partik fényét hozzák el. A nőiességet romantikus fodrokkal és peplumokkal fokozza, a szegecsekkel vagányságot, a gyönyörű jacquard berakásokkal pedig az időtlen luxust mutatja be.

Lehet zord tél vagy forró nyár, szürke hétköznap vagy meghitt ünnep, egy igazán stílusos nő mindig elvarázsolja a környezetét. Zuhair Murad kifinomult művészete pedig kitűnő segítség lehet a tökéletes szettek kiválasztásakor. Hölgyeim, insprációra fel!

Zuhair Murad 2020-as tavaszi kollekciója az ünnepi szezonban is kitűnő inspiráció lehet

Photos: Thomas Nutzl / Zuhair Murad Spring 2020 Ready-to-wear Lookbook

Megtalálsz a közösségi oldalakon is. Ha tetszett a bejegyzés, akkor lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr8115360292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása