GaborSzakacs

Pamella Roland beragyogta a New York Fashion Weeket

2019. szeptember 15. - gaborszakacs

Csodás textíliák, magas minőségű kidolgozás és jellegzetes díszítési technikák is felbukkantak Pamella Roland 2020-as tavaszi kollekciójának bemutatóján. Az ismert amerikai tervezőnő fashion show-ja nemcsak a divatszakma képviselőit, hanem a New York-i felső tízezer prominens személyiségeit is a Pier 59-be vonzotta. Ízlés, stílus és modern elegancia egyenesen a New York Fashion Weekről.

1_309.jpg

A New York-i elit készen áll Pamella Roland művészetére. Az amerikai tervezőnő 2020-as tavaszi ready-to-wear bemutatójának ezúttal is a neves Pier 59 adott helyet, ahova a 2008 óta futó The Real Housewives of New York City című sorozat szereplői mellett Nicky Hilton Rothschild is meghívót kapott. Kétség sem férhet hozzá, hogy a Nagy Alma pezsgő éjszakai élete és annak elképesztő fényei tökéletes harmóniában állnak Roland bemutatott ruháival. Pihe-puha tollak, csillogó kristályok és fémszálas hímzések tették feledhetetlenné a könnyed és nemes textíliákat. Csak ámulunk és bámulunk a szebbnél szebb ruhaköltemények láttán...

A márka megszokott stílusjegyei ebben a szezonban is felbukkantak. A díszes dekoltázsok, az aszimmetrikus szabásvonalak és a lépcsőzetes rojtozások mellett a jelentőségteljes fodrok mind-mind a reflektorfényben sütkérező - cseppet sem hétköznapi - háziasszonyokat szolgálják ki. A Roland-sziluettek sorozatát mesés ékszerekkel dobta fel, az újdonságként ható színek - például kontrasztos összeállításban megjelenő zöld - és az izgalmas minták - igen-igen, ezek bizony zebracsíkok - pedig előremutató gyűjteménnyé kovácsolták össze a kifutóra küldött ruhákat. Bár a New York Fashion Week ready-to-wear programjában volt meghirdetve ez a show, ám ezen kollekció darabjait inkább egy-egy vörös szőnyeges gálán, a villogó vakuk kereszttüzében fogjuk viszontlátni, mint a hagyományos utcai viseletben. Már csak az a kérdés, hogy melyik híresség fogja viselni majd Pamella Roland nagyszerű kreációit.

Pamella Roland 2020-as tavaszi kollekciója a New York Fashion Weeken

Photos: Alessandro Lucioni / Gorunway.com

Megtalálsz a közösségi oldalakon is, lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr5315068626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása