GaborSzakacs

25 varázslatos ruhaköltemény a stílusos új évhez

2019. január 02. - gaborszakacs

Káprázatos színekkel és királynői megjelenéssel hódítja meg a 2019-es év első napjait Pamella Roland. Az ismert amerikai tervezőnő a márkájára jellemző előkelő eleganciát hozta el a legújabb pre-fall kollekciójában is. Szupernőies sziluettjei nemcsak a közelgő báli szezonban, hanem a vörös szőnyeges gálákon is tökéletesen megállják a helyüket. 

9_243.jpg

Bár a Pantone szerint az év színe 2019-ben a Living CoralPamella Roland legújabb kollekciójában mégsem erre az árnyalatra helyezte a hangsúlyt, nála töretlenül a klasszikus fekete, az előkelő királykék, a méregzöld és a buja bordó az uralkodó. A világhírű amerikai fashion designer idei pre-fall gyűjteményében az elmúlt szezonok jól bevált nőies szabásvonalait és díszítési technikáit hozta el, imádja a tollakat, a flitteres és kristályokkal kivarrt szegélyeket, na meg a feltűnő gyöngyözéseket. Kitűnően bánik a kontrasztokkal, mesterien társítja a különféle anyagokat, egy-egy sziluetten belül is képest ugyanúgy egyensúlyt teremteni, mint a teljes sorozatban. Az aszimmetrikusan leomló textíliákkal vonzza a tekinteteket, a lépcsőzetes vágásokkal és a pompás fodrokkal lélegzetelállító volument ad a ruháinak, a méretes vállrózsáival és a hímzett virágaival pedig a romantikus stílushercegnők ízlését szolgálja ki. Roland koktélruháit az 1920-as évek nosztalgiája járja át, a földet söprő nagyestélyik pedig a vörös szőnyeges gálák első számú kedvenceiként sorakoznak fel. Már most fogadásokat lehet kötni, hogy melyik híresség jelenik meg a Golden Globe-on, az Oscaron vagy a Vanity Fair partin Pamella Roland kreációjában.

Pamella Roland 2019-es pre-fall gyűjteménye az elegancia, a luxus és a modern öltözködés sikkes találkozása

Photos: Pamella Roland Pre-Fall 2019 Lookbook

Ha tetszett a bejegyzés, akkor lájkolj a Facebookon és kövess az Instagramon!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr4014490390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása