GaborSzakacs

Visszafogott elegancia a Viktor & Rolf esküvői kollekciójában

2018. április 13. - gaborszakacs

Mérnöki precizitással, letisztult szabásvonalakkal és romantikus díszítésekkel alkotta meg immáron harmadik esküvői kollekcióját a Viktor & Rolf divatház. Az avantgarde művészi kivitelezéséről ismert Viktor Horsting és Rolf Snoeren holland tervezőpáros a kifinomult ízlés, a klasszikus elegancia és a visszafogott megjelenés eszközeit használta fel a 2018-as őszi gyűjteményüket elkészítésekor. Ellenállhatatlan ruhakölteményeik tökéletes választásnak bizonyulhatnak a következő szezonban oltár elé álló menyasszonyok számára.

1_157.jpg

A Viktor & Rolf márka mindig szem előtt tartotta a vásárlói igényeket, így a 2018-as őszi szezonban is a legmagasabb minőségű esküvői ruhakölteményeket dobta piacra. Viktor Horsting és Rolf Snoeren vállpánt nélküli darabjai idén rafinált mellrészeket, méretes masnikat és romantikus virágdíszítéseket kaptak, a vízesésként leomló finom tüllök és a lágyan fodrozó szaténok pedig a romantikus megjelenés első számú eszközeivé váltak. A törtfehér és elefántcsontszínű darabok a művészi kivitelés és a haute couture világából átemelt jegyekkel az arisztokratikus megjelenést erősítik. Az ízléses kreációik roppant nőies szabásvonalakkal keltek életre, kiemelik a kecses vállakat és a karcsú derekat, szoknyarészeik pedig ellenállhatatlanná teszik viselőiket. Legyen akár templomi esküvő, akár egy romantikus tengerparti naplementében megrendezett szertartás, a Viktor & Rolf minden alkalomra tökéletes választás lehet. 

10_153.jpg

Viktor & Rolf 2018-as őszi kollekciója

Photos: Viktor & Rolf Bridal Fall 2018 Lookbook

Kövess, lájkolj a Facebookon is: https://www.facebook.com/gaborszakacsblog

A bejegyzés trackback címe:

https://gaborszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr2413664194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása